Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (13/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (13/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (13/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (13/9/19). Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Με τη συντροφιά του Ερμή στην Παρθένο, περνούν τις τελευταίες τους ώρες σε αυτό το ζώδιο. Αύριο θα μετοικήσουν και οι δύο στον Ζυγό. Αυτό μπορεί να σημαίνει τη λήξη μιας κατάστασης… Ίσως και την απελευθέρωση από ένα θέμα!

Αύριο αναμένεται να αναδυθεί η Πανσέληνος στους Ιχθύες. Κατ’ ακρίβεια, έχει ήδη σχηματιστεί. Αυτή η Πανσέληνος συνδέεται με τον Ερμή και την Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου. Περισσότερο από ποτέ, όλοι προχωρούν μπροστά και ξεπερνούν κάτι! Στην Παρθένο βρίσκεται και ο Άρης. Από εκεί σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Κρατήστε τα πάντα σε απλή μορφή και μην πιέζετε καμία κατάσταση. Ισορροπήστε τη δουλειά με την απαραίτητη χαλάρωση και ξεκούραση!

Την Παρασκευή θα ανυπομονείτε να δείτε τα γεγονότα να εξελίσσονται σύμφωνα με τα αρχικά σας σχέδια και τις προσδοκίες σας. Θα έχετε την τύχη στο πλευρό σας, ειδικά αν είστε καλοπροαίρετοι και ενεργήσετε σωστά. Σήμερα μπορεί και να ανταμειφθείτε για τις καλές πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν. Την Παρασκευή αποφύγετε τα κόλπα ή την ανειλικρίνεια, σε υποθέσεις που σχετίζονται με χρήματα ή με οικονομικά έγγραφα. Η σημερινή μέρα δεν είναι ευνοϊκή για την υπογραφή οικονομικών συμφωνιών.

Οι ενέργειες ή τα λόγια μιας γυναίκας στο ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου θα σας επηρεάσει συναισθηματικά, θα σας κάνει να αισθανθείτε προσβεβλημένοι ή παρεξηγημένοι. Σήμερα, κάποιοι από εσάς θα συμμετέχετε σε εκδηλώσεις ή συναντήσεις που σχετίζονται με κάποιον που έχει αποβιώσει. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για εργασία, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας, τις δεξιότητές σας, να αναπτύξετε τις προσωπικές σας ιδέες και άλλα.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε για κάτι. Σήμερα οι διπρόσωπες πράξεις ενός άντρα δεν θα χαλάσουν τη διάθεσή σας για πολύ. Την Παρασκευή, θα είναι σημαντικό να έχετε το νου σας στις δικές σας επιθυμίες και ενέργειες, καθώς και σε αυτές των ανθρώπων γύρω σας. Σήμερα ελέγξτε προσεκτικά κάθε πληροφορία που θα μοιραστούν μαζί σας οι άλλοι άνθρωποι.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, στις οποίες δεν πρέπει να φανείτε απρόσεκτοι ή αφελείς. Είναι πιθανό να έχετε περισσότερα έξοδα σήμερα, και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με τα προσωπικά σας έγγραφα, τραπεζικές κάρτες ή άλλες σημαντικές πληροφορίες. Σήμερα θα έχετε συζητήσεις με συγγενείς που θα μοιραστούν σημαντικές ή ενδιαφέρουσες πληροφορίες μαζί σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και συγκρούσεις, που σχετίζονται κυρίως με ταξίδια ή με άτομα από άλλα μέρη. Η σημερινή μέρα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή από εσάς αν ταξιδεύετε και ειδικά εάν οδηγείτε το δικό σας αυτοκίνητο. Η Παρασκευή θα είναι περίπλοκη και απρόβλεπτη μέρα για εσάς, αλλά θα έχετε τη δύναμη να στρέψετε τα γεγονότα προς μια πιο ευνοϊκή κατεύθυνση για σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή θα δεσμευθείτε σε σχέδια που αφορούν το σπίτι σας ή κάποια άλλη ιδιοκτησία σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των εργασιών, μπορείτε να βασιστείτε σε διάφορους ανθρώπους, τόσο εντός όσο και εκτός της οικογένειάς σας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή για να οριστικοποιήσετε κάποια πράγματα που έχετε ήδη ξεκινήσει. Η Παρασκευή απαιτεί περισσότερη υπομονή και διπλωματία από την μεριά σας στην ερωτική σας σχέση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments