Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ανέβηκε το Jumbotron (pics)

Παναθηναϊκός: Ανέβηκε το Jumbotron (pics)
Παναθηναϊκός: Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό Jumbotron, το οποίο πήρε θέση στον ουρανό του ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Όλο και πιο κοντά στα πρότυπα του NBA πλησιάζουν οι νταμπλούχοι Ελλάδος! Οι εντυπωσιακές προσθήκες που έγιναν φέτος από τον “μαγικό κόσμο”, με τους Τζίμερ Φριντέτ και Ουέσλι Τζόνσον να φορούν την πράσινη φανέλα, έχοντας -συνολικά οι δυο τους- τετραψήφιο νούμερο συμμετοχών στα παρκέ της άλλης πλευράς του Ατλαντικού. Πέραν τούτου, η πράσινη ΚΑΕ προχώρησε σε άλλη μια κίνηση που θυμίζει NBA και δεν αφορά το έμψυχο δυναμικό, αλλά το ίδιο το ΟΑΚΑ.

Από τη σεζόν που έρχεται, ο Παναθηναϊκός θα έχει πάνω από το κεφάλι του ένα εντυπωσιακό Jumbotron, το οποίο συναντάμε σε μερικά γήπεδα της Ευρώπης και κυρίως στο ΝΒΑ. Ο φοβερός πίνακας – κύβος τοποθετήθηκε, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter και αποκάλυψε το newspao.gr, στον ουρανό του ΟΑΚΑ και οι πρώτες εικόνες είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Η παρουσίαση στην Ακρόπολη και η σημασία της

Το μεσημέρι της Πέμπτης, τα έξι μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν σε ένα μέρος με αρκετή σημειολογία. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε το Zonar’s, με φόντο την Ακρόπολη. Μία κίνηση η οποία συμπίπτει με το σλόγκαν της ομάδας, το «We Are Athens», – «Είμαστε η Αθήνα». Η συγκεκριμένη κίνηση δεν έγινε τυχαία, αλλά υπήρχε λόγος, καθώς η ΚΑΕ ήθελε να καταστήσει σαφές ότι ο Παναθηναϊκός ήταν είναι και θα είναι ομάδα της Αθήνας. Το γεγονός αυτό θα τονιστεί ακόμη περισσότερο εάν προχωρήσει το πρότζεκτ και λάβει σάρκα και οστά η δημιουργία νέου γηπέδου στον Βοτανικό. Ο Βοτανικός είναι μέρος της Αθήνας, όπου γεννήθηκε η «πράσινη» ιδέα και σίγουρα είναι πιο κοντά στα… πάτρια εδάφη του συλλόγου, σε σχέση με το Μαρούσι και το ΟΑΚΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments