Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Τον ρίχνει πάνω στον Κέιν ο Μάρτινς

Ρούμπεν Σεμέδο: Τον ρίχνει πάνω στον Κέιν ο Μάρτινς
Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πέδρο Μάρτινς προορίζει τον Πορτογάλο στόπερ για βασικό με την Τότεναμ.

Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό από τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ στην Ρωσία και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μάρτινς για την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Τότεναμ στο Καραϊσκάκη. Μάλιστα ο Σεμέδο έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός και όχι απλά να βρίσκεται στην αποστολή.

Όπως αναφέρει το «Φώς των Σπορ», ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών έχει “επικίνδυνη” αποστολή για τον συμπατριώτη του. Συγκεκριμένα ο Μάρτινς προορίζει τον Σεμέδο για να αντιμετωπίσει τον Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός αναμένεται να είναι η «αιχμή του δόρατος» για τους «Πετεινούς» στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» θέλει οπωσδήποτε να έχει στη διάθεσή του τον πιο ποιοτικό του στόπερ, ώστε να τον αναχαιτίσει.

Ο Σεμέδο, λοιπόν, είναι όπως φαίνεται ο εκλεκτός και ο Μαρτίνς είναι έτοιμος να πάρει ένα μικρό ρίσκο, αφού ο παίκτης του θα προέρχεται μόλις από ένα διάστημα περίπου 3 εβδομάδων εκτός δράσης και χωρίς να έχει κάνει πολλές προπονήσεις. Επιμένει, όμως, ότι είναι απαραίτητος για το μαρκάρισμα του Κέιν, ελπίζοντας πως θα βάλει «στοπ» στον σούπερ σταρ της λονδρέζικης ομάδας.

Γιάγκος Βούκοβιτς: Ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό

Ο Σέρβος αμυντικός ήθελε πολύ να παραμείνει στις τάξεις των ερυθρολεύκων και να το παλέψει ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Φως των Σπορ”, ο Βούκοβιτς πως μπορούσε να παίξει στην ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα εκείνο που έλεγε σε δικούς του ανθρώπους ήταν πως στο μυαλό του υπήρχε η πρόθεση να αγοράσει και σπίτι στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση. Βέβαια από τον Πειραιά του είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θα έβρισκε θέση στο ρόστερ της ομάδας. Τελικά ο «Βούκο» έφυγε από τον Ολυμπιακό και ακόμα δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments