Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Ο Σάκης Αρναούτογλου με νεότερη πρόβλεψη του αναφέρει πως τις επόμενες ημέρες θα αλλάξει άρδην το σκηνικό του καιρού στην Ελλάδα.

Πρόγνωση καιρού: Αλλάζει εντελώς ο καιρός τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να εξασθενήσουν οι βόρειοι άνεμοι κυρίως στα πελάγη. Από την Παρασκευή (20/9), όμως, θα υπάρξει εκ νέου ενίσχυση τους, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει και πτώση της θερμοκρασίας στην ανατολική και τη βόρεια Ελλάδα. Η Τρίτη (17/9) θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, ενώ θα υπάρχουν κατά τόπους νεφώσεις. Συνολικά θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στη χώρα με κάποιες κατά τόπους πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότια νοτιοανατολικά και θα φτάνουν τα 4-5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 34 βαθμούς στην ηπειρωτική χώρα.

Ο καιρός δεν θα παρουσιάσει κάποια αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη με αρκετό ήλιο και ζέστη, αλλά και αυξημένη υγρασία. Από το απόγευμα ενδέχεται να υπάρξουν συννεφιές και τοπικές καταιγίδες στα βόρεια τμήματα της χώρας, με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 34 βαθμούς. Από την Πέμπτη (19/9) ο καιρός αρχίζει να χαλάει, παρουσιάζοντας παροδικά αυξημένη συννεφιά στα βόρεια της χώρας. Ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα άστατος από το μεσημέρι στη Βόρεια Ελλάδα με μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρεια και θα φτάσουν τα 4-5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μια μικρή πτώση φτάνοντας στους 30 βαθμούς.

Την Παρασκευή από τις πρώτες πρωινές, προμεσημβρινές ώρες ο καιρός θα χαλάσει αρκετά με καταιγίδες στα ανατολικά της χώρας και ίσως τοπικά και στη Βόρεια Αττική. Από το βράδυ τα φαινόμενα αυτά θα φτάσουν και στη Δυτική Πελοπόννησο, ενώ θα ενισχυθούν οι άνεμοι, φτάνοντας τα 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Το Σάββατο (21/9) θα συνεχιστεί η συννεφιά και ίσως υπάρξουν βροχές στη Δυτική Πελοπόννησο, ενώ θα υπάρξουν θυελλώδεις βορειάδες στο Αιγαίο, οι οποίοι θα φτάσουν τα 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά και θα φτάνει μέχρι και τους 27 βαθμούς στην κεντρική ηπειρωτική χώρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments