Ζώδια

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Τρίτης (17/9/19)

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Τρίτης (17/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Τρίτης (17/9/19)

Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Τρίτης (17/9/19).

Κριός

Η σημερινή δεν είναι μέρα για να μένετε μόνοι. Θα καταφέρετε πολλά περισσότερα αν συνεργαστείτε με άλλους. Εξάλλου, έχετε συνηθίσει να κάνετε συμβιβασμούς με τον/τη σύντροφό σας. Τώρα ήρθε η ώρα να το εφαρμόσετε και στις άλλες σας σχέσεις.

Ταύρος

Αισθάνεστε κάπως διχασμένοι σήμερα. Η εκκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σας θα ήθελε λίγο μελόδραμα, ενώ η συντηρητική σας πλευρά θέλει να μείνουν τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε και κάντε το.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να δυσκολεύεστε να εκφραστείτε με λόγια. Οπότε αφήστε τις πνευματικές συζητήσεις με τον/την αγαπημένο/η σας για μια άλλη φορά. Αντ’ αυτού, βρείτε τρόπους να κάνετε το βράδυ σας όσο περισσότερο χαλαρωτικό και διασκεδαστικό μπορείτε.

Καρκίνος

Σήμερα έχετε την ανάγκη να βρίσκεστε κοντά στον/στην αγαπημένο/η σας αλλά τους νιώθετε απόμακρους. Προσπαθήστε να μην θυμώσετε επειδή άλλαξαν οι προσδοκίες σας. Δώστε τους χώρο και πολύ σύντομα θα είναι και πάλι στο πλάι σας.

Λέων

Η σχέση σας θα ωφεληθεί αν αποφύγετε να κολλήσετε πολύ σφιχτά στον/στη σύντροφό σας σήμερα. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή… Αλλά θα μάθετε ότι μπορείτε να τους δίνετε λίγο χώρο και ταυτόχρονα να αισθάνεστε ακόμα πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Παρθένος

Περάστε τη σημερινή μέρα κάνοντας αλλαγές στο χώρο που ζείτε με τον/την αγαπημένο/η σας, ώστε να τον κάνετε πιο άνετο και χαλαρωτικό. Το να ξεφορτωθείτε όλα τα παλιά πράγματα που δεν χρειάζεστε πια, είναι ιδιαίτερα απελευθερωτική διαδικασία.

Ζυγός

Αν τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεστε να συνδεθείτε με τον/τη σύντροφό σας, σήμερα δοκιμάστε να ακολουθήσετε μια διαφορετική προσέγγιση. Μια μικρή αλλαγή στη ρουτίνα σας, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να θυμηθείτε τους λόγους που σας έφεραν κοντά εξαρχής.

Σκορπιός

Αν σήμερα ο/η σύντροφός σας προτείνει κάποιες αλλαγές, να είστε ανοιχτόμυαλοι. Μόνο και μόνο επειδή κάνατε κάτι πάντα με έναν συγκεκριμένο τρόπο, δεν σημαίνει ότι είναι και ο καλύτερος.

Τοξότης

Σήμερα ενθαρρύνετε τον/την αγαπημένο/η σας να μοιραστεί μαζί σας ό,τι τον/την απασχολεί. Πείτε τους ότι μπορούν να σας εκμυστηρευτούν τα πάντα χωρίς να φοβούνται ότι θα τους επικρίνετε και να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε την πλήρη προσοχή τους.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια αναποδιά στα σχέδιά σας. Αρχικά θα νομίζετε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου… Αλλά αν δείτε πιο προσεκτικά τα πράγματα, θα καταλάβετε ότι πρόκειται για κάτι που εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είναι εύκολο να ξεπεράσετε.

Υδροχόος

Ο/Η σύντροφός σας έχει ενθουσιαστεί με κάτι και δεν κρατιέται να το μοιραστεί μαζί σας. Για ό,τι και αν πρόκειται, βεβαιωθείτε ότι θα τους δώσετε την αμέριστη προσοχή σας. Θα αισθανθούν όμορφα, γνωρίζοντας πόσο ενδιαφέρεστε για αυτούς.

Ιχθύες

Να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να έχει κάποιες προτάσεις και αν δείξετε ενθουσιασμό θα σημαίνει πολλά για εκείνους. Αν σας αρέσουν οι ιδέες τους, βεβαιωθείτε ότι θα τους το δείξετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments