Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σκάουτερ τσέκαραν και τους Έλληνες των Πειραιωτών

Ολυμπιακός: Σκάουτερ τσέκαραν και τους Έλληνες των Πειραιωτών
Ολυμπιακός: Τσιμίκας, Μασούρας και Μπουχαλάκης έχουν κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό.

Ολυμπιακός: Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι των Ερυθρόλευκων, πλήθος από σκάουτερ καταφθάνει στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” προκειμένου να τσεκάρουν τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. Μπορεί οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού να ξεχωρίζουν, αλλά και οι Έλληνες με τις εμφανίσεις τους έχουν τραβήξει τα βλέμματα των σκάουτερ.

Ο Ποντένσε έχει ξεκινήσει τρομερά τη σεζόν και κόντρα στην Τότεναμ ήταν εξαιρετικός. Όπως είναι λογικό οι περισσότεροι σύλλογοι από το εξωτερικό ενδιαφέρονται για τον Πορτογάλο επιθετικό. Το ίδιο ισχύει και για τους Καμαρά και Σισέ, οι οποίοι από την περυσινή χρονιά έχουν αρκετούς μνηστήρες που επιθυμούν να τους αποκτήσουν.

Όμως η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» βασίζεται σε Έλληνες, σύμφωνα με το «Sportime», ώστε να κάνει μεγάλες πωλήσεις. Οι Κώστας Τσιμίκας, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιώργος Μασούρας συγκεντρώνουν σε σημαντικό βαθμό των ενδιαφέρον των «κατασκόπων», που έρχονται σωρηδόν στο Φάληρο να τους παρακολουθήσουν. Οι ίδιοι αποδεικνύουν πως μπορούν να ανταποκριθούν στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό μπορεί να αποβεί σημαντικό στο μέλλον, σε ενδεχόμενη μεταγραφή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments