Τεχνολογία

Έτσι μπορείτε να προστατεύσετε το δίκτυο Wifi σας από τρίτους

Έτσι μπορείτε να προστατεύσετε το δίκτυο Wifi σας από τρίτους
Wifi: Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διασφαλίσετε το δίκτυό σας.

Wifi: Πολλές φορές, αρκετοί χρήστες αναγκάζονται να χρησιμοποιούν δίκτυα μειωμένης ασφάλειας, είτε ιδιωτικά, είτε δημόσια. Κάτι που εκθέτει σε κίνδυνο τα προσωπικά τους δεδομένα.  Το Wifi Protector είναι μία δωρεάν εφαρμογή που συμπληρώνει αυτό το κενό ασφαλείας και σαρώνει όλα τα δίκτυα Wi-Fi που χρησιμοποιείτε σε τακτική βάση για τυχόν προβλήματα συμβάλλοντας στην προστασία σας. Το καλύτερο όλων είναι πως το εν λόγω πρόγραμμα μπορεί να “τρέξει” πανεύκολα, μετά την εγκατάστασή του. Το πρόγραμμα θα βρει άμεσα το δίκτυο στο οποίο είστε συνδεδεμένοι και θα σας βγάλει μια πρώτη εικόνα με τα αποτελέσματα, σχετικά με το πόσο ασφαλές είναι.

Η λειτουργία του προγράμματος

Στο μενού του προγράμματος υπάρχει η επιλογή “AutoProtection” και πάνω από αυτήν, η επιλογή “StartVPNProtections”. Πατήστε το κουτάκι “AutoProtection” και μετά πατήστε το “Start VPNProtections”. Κάνοντας λίγη υπομονή (για λίγα δευτερόλεπτα), θα δείτε την εφαρμογή να τρέχει.

Από εκεί και έπειτα, στο ίντερνετ με τον αγαπημένο σας browser χωρίς κανένα φόβο. Όλη σας η περιήγηση σας στο διαδίκτυο προστατεύεται από κρυπτογράφηση 256 bit που σας προστατεύει από κλοπή ταυτότητας, αν “βγαίνετε” από hot-spots χωρίς προστασία κ.λ.π. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η περιήγησή σας γίνεται μέσω άλλης IP και συγκεκριμένα με την ip της εκάστοτε VPN υπηρεσίας του προγράμματος. Αν θέλετε μπορείτε να αλλάξετε και να επιλέξετε εσείς από θέλετε να φαίνεται ότι ότι είσθε, από Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες, Ιαπωνία ή Πολωνία. Τέλος η εφαρμογή περιλαμβάνει Hacking ειδοποιήσεις και σας ενημερώνει όταν κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί στο δίκτυό σας.

Η εφαρμογή εγκαθίσταται ως εικονίδιο στην γραμμή εργαλείων των windows και κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε χρήση του προγράμματος πατάμε στο εικονίδιο και επιλέγουμε Get Protected. Η απόκριση των VPN Servers σε γενικές γραμμές είναι καλή και δεν πρόκειται να διαπιστώστε μεγάλες χρονικές καθυστερήσεις ή άλλου είδους προβλήματα στην επικοινωνία σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments