Αθλητισμός

Τσόρι Ντομίνγκες: Επέστρεψε και παίρνει πολύ ενεργό ρόλο

Τσόρι Ντομίνγκες: Επέστρεψε και παίρνει πολύ ενεργό ρόλο
Τσόρι Ντομίνγκες: Ο Αργεντινός θα έχει ενισχυμένο ρόλο στους «ερυθρόλευκους», διαδεχόμενος επί της ουσίας τον Λουτσιάνο Γκαλέτι

Τσόρι Ντομίνγκες: Ο Αργεντινός επέστρεψε και επίσημα ως σκάουτερ στον Ολυμπιακό. Ο Τσόρι δεν χάνει χρόνο και έχει ξεκινήσει ήδη τη δουλειά. Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο ίδιος αναμένεται να έχει ενισχυμένο ρόλο στους «ερυθρόλευκους», διαδεχόμενος επί της ουσίας τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο τελευταίος, άλλωστε, είχε σταματήσει εδώ και καιρό τη δραστηριότητα για την ομάδα και η θέση ήταν κενή για μερικές σημαντικές αγορές.

Ο Ντομίνγκες θαα αναλάβει ρόλο για τις αγορές σε Αργεντινή και Ισπανία, που φυσικά ενδιαφέρουν πολύ τους Πειραιώτες. Μάλιστα, στις τάξεις του Ολυμπιακού αναφέρεται, ότι θα έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο, σε σύγκριση με εκείνον τον Γκαλέτι. Από τη μία πλευρά θα είναι πιο κοντά στην ομάδα και από την άλλη θα τη βοηθά σε άλλους τομείς, αν παρουσιάζεται κάποια συγκυρία, όπως είχε γίνει στο ταξίδι στο Κράσνονταρ πριν από λίγο καιρό.

Η ανακοίνωση της επιστροφής του Τσόρι Ντομίνγκες στον Ολυμπιακό

Ο Τσόρι Ντομίνγκες αποτελεί δίχως αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού και κυρίως ένας από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές των οπαδών των ερυθρόλευκων. Ο Αργεντινός επέστρεψε στον Πειραιά, με την ομάδα να ανακοινώνει πως θα ενταχθεί στο τμήμα σκάουτινγκ.

Ο Ντομίνγκες αγωνίστηκε στους Πειραιώτες από το 2013 ως το 2017, καταγράφοντας 82 συμμετοχές και 28 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments