Αθλητισμός

Φοντέ Καμαρά: Δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στη Γκαζελέκ

Φοντέ Καμαρά: Δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στη Γκαζελέκ
Φοντέ Καμαρά: Η Γκαζελέκ δεν χρησιμοποιεί τον νεαρό ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Φοντέ Καμαρά: Το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου αριστερού μπακ από τη Γουινέα. Στη συνέχεια, κρίθηκε πιο συμφέρουσα η παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού στη Γκαζελέκ της Γαλλίας, ώστε ο ποδοσφαιριστής να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος το επόμενο καλοκαίρι στου Ρέντη.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν αρκετά στον Φοντέ Καμαρά, ωστόσο δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο με τη Γκαζελέκ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Φωτός”, ο 21χρονος μπακ δεν έχει αγωνιστεί με τον γαλλικό σύλλογο. Είναι ποδοσφαιριστής για τον οποίο στο λιμάνι έχουν συλλέξει πολύ καλές πληροφορίες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει μπει στο… κόλπο στην Γκαζελέκ, από την οποία ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον Ουσεϊνού Μπα.

Δύο γκολ ο Κάιπερς

Ο Βέλγος επιθετικός πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Αζαξιό. Ο Κάιπερς, που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό μετά από σίριαλ ενός χρόνου, αγωνίζεται ως δανεικός στην γαλλική ομάδα σκόραρε δις στην εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Λε Μαν και χάρισε ουσιαστικά το τρίποντο στην ομάδα του.

Ο νεαρός φορ πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 57′ και με το σκορ να βρίσκεται στο 2-2 ήταν αυτός που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, κάνοντας αρχικά το 2-3, δίχως όμως να σταματήσει εκεί. Και αυτό γιατί στο 85ο λεπτό ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-4, βάζοντας την σφραγίδα του στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της Αζαξιό στην Ligue 2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments