Αθλητισμός

Τζον Φαν’τ Σιπ: Η επίσκεψη στον Πειραιά και τα σχόλια

Τζον Φαν’τ Σιπ: Η επίσκεψη στον Πειραιά και τα σχόλια
Τζον Φαν'τ Σιπ: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε τον Ολυμπιακό και σχολίασε τα όσα έγιναν με Μανωλά και Παπασταθόπουλο.

Τζον Φαν’τ Σιπ: Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη ο ομοσπονδιακός τεχνικός, παρακολουθώντας τις αναμετρήσεις της ομάδας Νέων αλλά και της ανδρικής του Ολυμπιακού, κόντρα στην Τότεναμ. Ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά προσπαθεί να καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν με τους Έλληνες διεθνείς που παίζουν στο εξωτερικό.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ανέφερε το δημοσίευμα της Sportime, με τον Φαν’τ Σιπ να ασχολείται με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κώστα Μανωλά. Στον κύκλο των συνεργατών του δεν άφησε ασχολίαστο το λάθος του Παπασταθόπουλου και τα δύο «τσαφ» του Μανωλά το προηγούμενο βράδυ με τη Λίβερπουλ.

O Έλληνας που… απασχολεί τους ξένους

Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην βρίσκεται σε αυτά της πρώτης ταχύτητας και μάλιστα να υποβαθμίζεται ως προϊόν με τα χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι σύλλογοι του εξωτερικού δεν παρακολουθούν τα… καθ’ ημάς, ιδίως όσον αφορά τον τομέα των ποδοσφαιριστών, αναζητώντας ταλέντα -αλλά και φτασμένους ποδοσφαιριστές- για να στελεχώσουν τις ομάδες τους.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή», υπάρχει Έλληνας ποδοσφαιριστής που αυτή την εποχή… απασχολεί Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Τζένοα, Φιορεντίνα, Αιντχόφεν και μια ομάδα του Σαμπιονά. Είναι παίκτης της Big 4 αλλά πρέπει να… προσέξει. Το ενδιαφέρον και το σκάουτινγκ δεν σημαίνει απαραίτητα πως τους προσεχείς μήνες θα φτάσουν και προτάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments