Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Χωρίς Πέλκα και Μάτος στο ΟΑΚΑ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Πέλκα και Μάτος στο ΟΑΚΑ
ΠΑΟΚ: Σημαντικές απουσίες για τον Δικέφαλο του Βορρά κόντρα στην ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ: Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει για την Αθήνα ο ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Πέλκας και Μάτος για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν θα τεθούν στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το ντέρμπι των Δικεφάλων. Ο Δημήτρης Πέλκας θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες καθώς στην αναμέτρηση με τον Άρη, υπέστη μυική κάκωση πρώτου βαθμού στον δεξιό οπίσθιος μηριαίος.

Ο Λέο Μάτος από την πλευρά του αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» και θα εκτίσει τιμωρία μιας αγωνιστικής. Πρόκειται για δύο σημαντικές απουσίες για τους «ασπρόμαυρους» καθώς αμφότεροι μέχρι σήμερα είχαν σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα ο οποίος καλείται να βρει του αντικαταστάτες των δύο ποδοσφαιριστών για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

AEK – ΠΑΟΚ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο OAKA

Οι “κιτρινόμαυροι” θα πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Την προσεχή Κυριακή (29/9) η Ένωση υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League. Τα τελευταία χρόνια η κόντρα των δυο ομάδων έχει μεγαλώσει και ο φόβος για παρατράγουδα είναι μεγάλος. Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θέλουν να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου το ντέρμπι να κυλήσει ομαλά.

Οι αποφάσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ:

  • Δεν πρόκειται για το συγκεκριμένο παιχνίδι να εκδοθεί καμία πρόσκληση πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων προκειμένου να εξυπηρετηθούν ακόμα καλύτερα ο κόσμος που αγοράζει εισιτήρια σε όλες τις θύρες.
  • Στις θύρες του ΟΑΚΑ την Κυριακή θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος προκειμένου να μη μπει ούτε ένας στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, κάτι που προσβάλλει τους φίλους της ΑΕΚ που έχουν ήδη προμηθευτεί τα διαρκείας τους, αλλά κι όσους αγοράζουν κανονικά τα εισιτήριά τους.
  • Δεν θα ισχύσουν μεν διαπιστεύσεις για τα δημοσιογραφικά, θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ) και θα βγει περιορισμένος αριθμός Day Pass.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments