Lifestyle

Χριστίνα Αλεξανιάν: Παντρεύεται η πρωταγωνίστρια του “Λόγω Τιμής” (vid)

Χριστίνα Αλεξανιάν: Παντρεύεται η πρωταγωνίστρια του “Λόγω Τιμής” (vid)
Χριστίνα Αλεξανιάν: Η σειρά Λόγω Τιμής επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση.

Χριστίνα Αλεξανιάν: Στην κάμερα την εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η πρωταγωνίστρια του “Λόγω Τιμής”.  Η Χριστίνα Αλεξανιάν διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική και αισθηματική της ζωή.

Η ηθοποιός λίγο πριν την πρεμιέρα του remake της σειράς «Λόγω Τιμής» αποκάλυψε on camera ότι στο επόμενο διάστημα θα παντρευτεί με τον σύντροφό της. «Όχι σήμερα, αύριο. Μην ραφτείς ακόμα. Θα το σχεδιάσουμε», είπε με χαμόγελο η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Χριστίνα Αλεξανιάν: Η συγκινητική ανάρτηση για το τελευταίο γύρισμα του “Λόγω τιμής”

Μετά το τέλος των γυρισμάτων για το «Λόγω τιμής» και η Χριστίνα Αλεξανιάν και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα συγκινητικό μήνυμα. Η αγαπημένη σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το βράδυ της Δευτέρας στο ΣΚΑΙ, με το κοινό να ανυπομονεί για τα νέα επεισόδια. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξέφρασε τα συναισθήματα και τις σκέψεις της.

«Τελευταία μέρα γυρίσματος στο «Λόγω τιμής». Μια βουτιά στο παρελθόν με άλλα βλέμματα, αλλά με τα ίδια καθαρά μάτια. Η παρέα μας, βρέθηκε ξανά για να ζωντανέψει μνήμες και να περπατήσει σε νέα μονοπάτια «Κι αν άλλαξαν οι φίλοι μας λιγάκι, αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας. Ένα συναισθηματικό ταξίδι για όλους εσάς, με όλους εμάς. Καλή αντάμωση λοιπόν.», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλεξανιάν στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments