Αθλητισμός

Ταϊρίς Ράις: Άλλαξε όνομα στη φανέλα του ο Αμερικανός άσος

Ταϊρίς Ράις: Άλλαξε όνομα στη φανέλα του ο Αμερικανός άσος
Ταϊρίς Ράις: Τα αποκαλυπτήρια του νέου ονόματος στη φανέλα του έγιναν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ταϊρίς Ράις: Ο Αμερικανός γκαρντ προχώρησε σε μια αλλαγή που ελάχιστοι πρόσεξαν στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος γκαρντ αποφάσισε να αλλάξει το όνομα, το οποίο είναι τυπωμένο στη φανέλα του. Μέχρι και το τουρνουά της Πάτρας το όνομα που αναγραφόταν στη φανέλα είναι το «RICE».

Ωστόσο, στο πρόσφατο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», υπήρχε άλλο όνομα τυπωμένο. Συγκεκριμένα, η φανέλα έγραφε «RESE». Αυτό δεν είναι κάποιο τυπογραφικό λάθος, αλλά αποτελεί επιθυμία του παίκτη, σύμφωνα με το «newspao.gr», και λογικά με αυτό το όνομα θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής.

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Πρώτη η Αρμάνι, τρίτος ο Παναθηναϊκός

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν η θριαμβεύτρια του «2ου Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» που ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ. Η ιταλική ομάδα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 42-51 (24΄) και με ανατροπή να κόψει πρώτη το νήμα του τερματισμού, γράφοντας το 78-69 στον τελικό του τουρνουά, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Νέα μεγάλη εμφάνιση από τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ (15π.), ο οποίος είχε άξιο συμπαραστάτη και πρώτο σκόρερ του αγώνα τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ (18π.), ενώ από την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ξεχώρισε ο Σκότι Ουίλμπεκιν (17π.).

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 38-39, 57-59, 78-69

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 84-74 της Φενέρμπαχτσε και κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά. Για τον Παναθηναϊκό, διακριθέντες ήταν οι Ντεσόν Τόμας (που σημείωσε 21π) και Τζίμερ Φριντέτ που είχε 17 πόντους με τέσσερα τρίποντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments