Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Προς Παγκρήτιο τα παιχνίδια της από του χρόνου

Εθνική Ελλάδος: Προς Παγκρήτιο τα παιχνίδια της από του χρόνου
Εθνική Ελλάδος: Στο Παγκρήτιο θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν από την επόμενη χρονιά η «γαλανόλευκη».

Εθνική Ελλάδος: Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει πως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η εθνική μας ομάδα θα αγωνιζόταν θα αγωνίζεται στο Παγκρήτιο Στάδιο και αυτό θα συνέβαινε μετά τα δυο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020 με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6) λόγω των εργασιών που έπρεπε να γίνουν στο γήπεδο. Ήδη έχουν περάσει περισσότεροι από τρεις μήνες από την ανακοίνωση αυτή και η Εθνική Ελλάδος έχει δώσει όλα τα μέχρι στιγμής παιχνίδια της στο «κρύο» ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Livesport», εφόσον δεν υπάρξουν άλλα προβλήματα που θα καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο τη «μετακόμιση» της Εθνικής Ελλάδος, τότε η «γαλανόλευκη» θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά ως γηπεδούχος στο Παγκρήτιο και -αρχής γενομένης- θα δώσει εκεί τα παιχνίδια για το Nations League.

Τζον Φαν’τ Σιπ: Η επόμενη ημέρα στην Εθνική και ο Σιρχάουζ

Ο Ολλανδός προπονητής έχει μετρημένες επιλογές όσον αφορά την επίθεση. Η επόμενη ημέρα της εθνικής περιλαμβάνει μερικά ταλαντούχα ονόματα όσον αφορά τη θέση του σέντερ φορ. Ποδοσφαιριστές όπως οι Τάσος Δώνης, Βαγγέλης Παυλίδης και Ευθύμης Κουλούρης. Τρεις μικροί που λογικά θα αποτελέσουν την επόμενη μέρα στην επίθεση της Εθνικής, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime.

Ωστόσο, υπάρχει στη λίστα και ο ποδοσφαιριστής, Καζ Σιρχάουζ, τον οποίον ο Φαν’τ Σιπ σκέφτεται να τον ελληνοποιήσει. Όμως, στο δημοσίευμα υπάρχει η… ερώτηση σχετικά με τον πως… θα ένιωσαν αυτοί οι ποδοσφαιριστές, ακούγοντας τον εκλέκτορα να θέτει ζήτημα… ελληνοποίησης ενός παιδιού που απλώς έτυχε να γεννηθεί στην Αθήνα, του 21χρονου φορ της Γκρόνινγκεν Καζ Σίρχαουζ; Unfair τουλάχιστον από τον Ολλανδό.

Η επίσκεψη στον Πειραιά και τα σχόλια

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη ο ομοσπονδιακός τεχνικός, παρακολουθώντας τις αναμετρήσεις της ομάδας Νέων αλλά και της ανδρικής του Ολυμπιακού, κόντρα στην Τότεναμ. Ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά προσπαθεί να καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν με τους Έλληνες διεθνείς που παίζουν στο εξωτερικό.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ανέφερε το δημοσίευμα της Sportime, με τον Φαν’τ Σιπ να ασχολείται με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κώστα Μανωλά. Στον κύκλο των συνεργατών του δεν άφησε ασχολίαστο το λάθος του Παπασταθόπουλου και τα δύο «τσαφ» του Μανωλά το προηγούμενο βράδυ με τη Λίβερπουλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments