Αθλητισμός

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Στα “ραντάρ” των Πορτογάλων

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Στα “ραντάρ” των Πορτογάλων
Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού "παρακολουθείται" από δύο μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Υπάρχει συνεχόμενη… ροή πληροφοριών μεταξύ Πορτογαλίας και Ελλάδας. Μέχρι πρότινος, είχαμε τρεις Πορτογάλους προπονητές στον πάγκο τριών εκ των μεγάλων ομάδων της χώρας, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να αποχωρεί μεν, αλλά τους Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός) και Άμπελ Φερέιρα (ΠΑΟΚ) να κρατούν ψηλά τη σημαία της χώρας. Παράλληλα, οι ισχυροί της Super League έχουν πάντα το βλέμμα τους στραμμένο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, φέρνοντας με μεταγραφή ποδοσφαιριστές από εκεί.

Το ίδιο ισχύει και από τη μεριά των Πορτογάλων. Οι μεγάλοι σύλλογοι της χώρας έχουν έτσι κι αλλιώς στραμμένα τα “μάτια” τους προς τα εμάς, λόγω του Μαρτίνς και του Φερέιρα, αναζητώντας παράλληλα ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούσαν να χωρέσουν άνετα στην ενδεκάδα τους. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της Sportday, ο τελευταίος “στόχος” των δύο εκ των μεγαλύτερων ομάδων της χώρας, της Σπόρτινγκ και της Μπενφίκα, είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, τόσο η Μπενφίκα, όσο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σκέφτονται μία ενδεχόμενη κρούση προς τον Ολυμπιακό για τον Έλληνα άσο. Θεωρούν ότι ο Μπουχαλάκης βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο απ’ ότι ο Σάμαρης, όταν ήταν στην ηλικία του. Και οι δύο ομάδες τον έχουν εντάξει στα… προσεχώς τους και δεν αποκλείεται μελλοντικά να χτυπήσουν την πόρτα του παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments