Αθλητισμός

Άμπελ Φερέιρα: Κρίσιμο το ματς στο ΟΑΚΑ για τον Πορτογάλο κόουτς

Άμπελ Φερέιρα: Κρίσιμο το ματς στο ΟΑΚΑ για τον Πορτογάλο κόουτς
Άμπελ Φερέιρα: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Άμπελ Φερέιρα: Ο Πορτογάλος προπονητής έχει μπροστά του ένα από τα κρισιμότερα challenge της φετινής σεζόν. Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ και σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη ΑΕΚ σε ένα “καυτό” ΟΑΚΑ. Ένα ματς από το οποίο θα φανούν αρκετά, όσον αφορά τις φετινές δυνατότητες των δύο ομάδων, στο θέμα του… πρωταθλητισμού. Ο Άμπελ Φερέιρα έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο ώστε να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα για να πάρει αποτέλεσμα, ει δυνατόν τη νίκη στο ΟΑΚΑ, η οποία θα σημαίνει πολλά και η οποία θα φέρει… ηρεμία στις τάξεις της ομάδας.

Μέχρι στιγμής, παρά τη στήριξη της διοίκησης, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει κάποιο “δυνατό” ματς, δεν έχει πάρει κάποιο μεγάλο αποτέλεσμα ως τώρα. Στην Ευρώπη, η ομάδα αποκλείστηκε από τον Άγιαξ και τη Σλόβαν. Η άμυνα της ομάδας δεν έχει την περσινή της “αίγλη” (14 γκολ παθητικό σε 8 ματς), ενώ οι εμφανίσεις μέχρι στιγμής δεν πείθουν, αν και δεν έχει έρθει κάποια ήττα στην Ελλάδα.

Οπότε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime, το αποψινό ντέρμπι θα κρίνει πολλά για τον Φερέιρα. Όχι άμεσα, καθώς απέρριψε την πρόταση της Σπόρτινγκ, ενώ η διοίκηση έχει διαμηνύσει στήριξη στο πρόσωπό του, αλλά έμμεσα. Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα σημειώνει:

“Την σημασία που ΄χει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα όχι μόνο η εμφάνιση, αλλά (κυρίως) το αποτέλεσμα. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει κερδίσει τα Ελληνόπουλα, δεν έχει βρει κωδικό επικοινωνίας με Μάτος, Ζαμπά, δεν έχει «μαλακώσει» την γκρίνια του Κρέσπο, νίκησε τον Ατρόμητο στο 90φεύγα, απέφυγε την ήττα από τον Άρη στο 97’. Οπότε, σήμερα, το ματς είναι “do or die”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments