Lifestyle

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή
Χάρης Ρώμας: «Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο και να ζω συντροφικά».

Χάρης Ρώμας: Ο γνωστός ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος ηπίων τόνων και δεν συνηθίζει να αναφέρεται πολύ συχνά στην προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα και τις σχέσεις. «Η περίοδος που δεν ήμουν ερωτευμένος στη ζωή μου, δεν ήταν μεγάλη. Πάντα με θυμάμαι ερωτευμένο! Δεν γίνεται αλλιώς για μένα. Πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων, αλλά ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που ανήκε κάπου. Είχα σχέσεις. Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών», δήλωσε.

«Από εκεί κι έπειτα πάντα ήμουν σε σχέσεις, τριών, τεσσάρων και πέντε χρόνων. Σήμερα έχω σχέση εδώ και εννέα χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο και να ζω συντροφικά. Να κάνω τις απαραίτητες υπερβάσεις, αλλά να βλέπω να γίνονται εξίσου από την άλλη πλευρά, γιατί μόνο έτσι έρχεται η ισορροπία: Με το να υπάρχει συμβιβασμός», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Ποιος είναι ο Χάρης Ρώμας

Ο Χαράλαμπος Ρασσιάς (Χάρης Ρώμας) γεννήθηκε το 1960 στον Πειραιά, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια. Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη.

H απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του (Ρασσιάς). Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα). Με τον πατέρα του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, με την οποία και εξελέγη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments