Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (29/9)

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (29/9)
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (29/9)

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων (29/9).

Κριός

Σήμερα θα επιστρέψετε σε άσχημες αναμνήσεις του παρελθόντος λόγω της επιθυμίας σας να τα βρείτε με κάποιον επίδοξο εραστή. Αν το κάνετε, να είστε προετοιμασμένοι για μια δυσάρεστη αναδρομή στο παρελθόν. Από αυτήν θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να ανακάμψετε.

Ταύρος

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα σηκωθείτε από το κρεβάτι σας με δάκρυα στα μάτια. Το μόνο που σκέφτεστε στον ύπνο και στον ξύπνιο σας, είναι μια σχέση που έληξε άδοξα. Αποφύγετε να πηγαίνετε σε μέρη και να ακούτε μουσική που σας τη θυμίζουν… Και προς Θεού, μην αρχίσετε να διαβάζετε τα ερωτικά γράμματα που έχετε κρυμμένα. Προσπαθήστε να αφήσετε τα συναισθήματά σας να περάσουν.

Δίδυμοι

Νομίζετε ότι σας αρέσει κάποιος συγκεκριμένος τύπος ατόμων; Μπορεί πάντα να φλερτάρετε με τύπους/κοπέλες που έχουν συγκεκριμένο χρώμα ματιών ή συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου. Αυτό ακριβώς θα πρέπει να αποφύγετε τώρα. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Καρκίνος

Πάντα παράνυφος αλλά ποτέ νύφη ή γαμπρός; Μπορεί να μην παντρευτείτε ποτέ. Και τι έγινε; Σταματήστε να έχετε εμμονές με αυτό. Αν δεν χαλαρώσετε, θα βυθιστείτε σε μια φρενίτιδα αρνητικότητας. Καλύτερα να μείνετε για πάντα ελεύθεροι, παρά να παντρευτείτε για τους λάθος λόγους.

Λέων

Το να ερωτευτείτε τον καλύτερο ή έστω έναν καλό σας φίλο, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Και ναι, πατάτε σε επικίνδυνο έδαφος. Αν δεν λαμβάνετε πίσω τα ανάλογα συναισθήματα, όλο αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε μια εντελώς απογοητευτική κατάσταση. Προς το παρόν, καλά θα κάνετε να κρατήσετε τις αποστάσεις σας.

Παρθένος

Βαριέστε να ασχολείστε με οικονομικά θέματα. Αλλά αν δεν έχετε χρήματα για πέταμα, θα πρέπει να αρχίσετε να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ελέγξτε τακτικά τον προϋπολογισμό σας και βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετά χρήματα για ραντεβού, ρούχα και άλλα έξοδα.

Ζυγός

Είστε φοβερά έξυπνοι, οπότε μην συμβιβαστείτε με κάποιον/α με χαμηλό IQ. Η εξυπνάδα είναι κάτι που είτε το έχεις είτε όχι. Εσείς έχετε την ανάγκη να ανταλλάσσετε διαρκώς ιδέες με τον/τη σύντροφό σας για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον σας. Μην χαμηλώνετε τις προσδοκίες σας.

Σκορπιός

Η αναζήτηση του έρωτα δεν χρειάζεται να είναι αγγαρεία. Αναβαθμίστε λίγο τα παιχνίδι δοκιμάζοντας νέες δραστηριότητες. Ενταχθείτε σε μια χορευτική ομάδα ή ξεκινήστε μαθήματα σερφ. Κάποιος/α χαριτωμένος/η περιμένει να σας γνωρίσει.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να διαπιστώσετε προς τα πού οδηγείται το τελευταίο σας φλερτ. Πώς νιώθουν οι φίλοι σας για αυτό το άτομο; Αν διαρκώς κάνουν παράπονα ή σας κοιτάνε με αποδοκιμασία, το πιθανότερο είναι ότι ξέρουν κάτι που εσείς δεν έχετε μάθει ακόμη. Αναθεωρήστε και ακούστε τους προσεκτικά.

Αιγόκερως

Είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας – και αυτό είναι αρκετό. Γι’ αυτό κάποιος/α που χρειάζεται παρακίνηση για να κάνει το παραμικρό, απλά δεν κάνει για εσάς. Δεν έχετε ούτε τον χρόνο ούτε την ενέργεια, για να οργανώνετε και τη ζωή κάποιου άλλου πέρα από τη δική σας. Ίσως θα πρέπει να παρατήσετε αυτό το άτομο που ψάχνει κάποιον να τον/την νταντεύει.

Υδροχόος

Η παρέα με ζευγάρια μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε αποτυχημένοι… Αλλά εσείς έχετε κάτι που εκείνοι δεν έχουν: Τη δυνατότητα να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας όπου και όπως θέλετε. Απολαύστε την ξέγνοιαστη ζωή σας κάνοντας ό,τι σας κάνει κέφι. Αδράξτε τη μέρα!

Ιχθύες

Η περιέργεια μπορεί να σκότωσε τη γάτα… Αλλά η παντελής έλλειψή της μπορεί να βάλει τέλος στο τελευταίο σας φλερτ. Το άτομο με το οποίο βγαίνετε, δεν μπαίνει ποτέ στον κόπο να διαβάσει μια εφημερίδα ή ένα βιβλίο; Δεν έχει διάθεση να δοκιμάσει νέα πράγματα ή να γνωρίσει καινούργια άτομα: Ίσως είναι καιρός να τον/την παρατήσετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments