Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Σενάρια για εκπλήξεις κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Πέδρο Μαρτίνς: Σενάρια για εκπλήξεις κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
Πέδρο Μαρτίνς: Ο τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Βελιγράδι.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός πήρε άλλη μια νίκη στο Ελληνικό πρωτάθλημα επικρατώντας της Λαμίας με 2-0. Πλέον οι “ερυθρόλευκοι” έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συνηθίζει να κάνει μεγάλες αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ειδικότερα όταν πρόκειται για σημαντικό ματς, επιλέγει την 11αδα που εμπιστεύεται περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι με στόχο να πάρει τη νίκη. Αν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς θα πάρει το πάνω χέρι στη μάχη της τρίτης θέσεις και θα διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να κάνει 1-2 αλλαγές με κάποιους παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία σε μεγάλα παιχνίδια από την εμπειρία τους στα κορυφαία πρωταθλήματα.

Πέδρο Μαρτίνς: Φήμες για Ελ Αραμπί και Τοροσίδη

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται, ότι θα επιλέξει πιθανότατα τους παίκτες, που αγωνίστηκαν τόσο στον αγώνα με την Τότεναμ όσο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας επιτυχία στο πρώτο ματς. Πρόκειται για τον Σα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Τσιμίκα, Σμέδο, Μεριά και Ομάρ, στο κέντρο τους Γκιγιέρμε-Μπουχαλάκη, τους Ποντένσε-Μασούρα στα άκρα και τον Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο.

Το «Φώς των Σπορ», όμως, αναφέρει και δύο σενάρια έκπληξης από την πλευρά του Μαρτίνς. Στο σενάριο, που θα έμοιαζε να έχει παραπάνω πιθανότητες από το άλλο να γίνει πράξη, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του Γκερέρο, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα κι έχοντας «εκτελέσει» νωρίτερα την Κράσνονταρ. Στο άλλο, εξετάζεται για το δεξί άκρο της άμυνας ο Βασίλης Τοροσίδης, με τον αποκλεισμό του από την αποστολή με τη Λαμία να συνδέεται με τον αγώνα απέναντι στους Σέρβους.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, επικρατέστερο σενάριο είναι να εμφανιστεί η ενδεκάδα της πρεμιέρας στο Champions League, αλλά οι δύο προαναφερθέντες παίκτες διατηρούν τις ελπίδες τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments