Αθλητισμός

Νίκλας Χουλτ: Ο ΠΑΟΚ τον κρατάει στην ΑΕΚ

Νίκλας Χουλτ: Ο ΠΑΟΚ τον κρατάει στην ΑΕΚ
Νίκλας Χουλτ: Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έδειξε ότι ο Σουηδός είναι καλύτερα ανασταλτικά από τον Λόπεζ

Νίκλας Χουλτ: Τον Ιανουάριο του 2019 η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού και με χαμηλό κόστος κατάφερε να αποκτήσει τον Σουηδό μπα. Ο Χουλτ έγινε βασικός στην Ένωση καθώς τότε ο Μανόλο Χιμένεθ έβαζε τον Έντερ Λόπεζ σε ρόλο εξτρέμ. Την περσινή σεζόν ο Σουηδός έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια εξαιτίας του τραυματισμού που είχε ο Πορτογάλος μπακ χαφ.

Ο έμπειρος αμυντικός μπακ αποτελεί μια αξιόπιστη λύση, αλλά είναι ένας παίκτης με συγκεκριμένες αδυναμίες. Για παράδειγμα, ενώ είναι παίκτης με πολλά ανεβάσματα, δεν δίνει εύκολα ασίστ. Πολλές φορές αργεί να κάνει τη σέντρα με αποτέλεσμα να τον κλείνουν ή να του κλέβουν την μπάλα.

Το συμβόλαιο του 29χρονου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγους μήνες είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχει αποφασίσει αν θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Χουλτ, όμως μετά το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ μάλλον αποφάσισαν. Οι πλαγιοκοπήσεις του ΠΑΟΚ, κυρίως από τα δεξιά με τον Λημνιό, ανέδειξαν ότι ο Νίκλας Χουλτ έχει καλύτερη ανασταλτική λειτουργία από τον Λόπες.

Αυτή η λεπτομέρεια επηρεάζει τις εξελίξεις με τον Σουηδό αριστερό μπακ. Οι πιθανότητες παραμονής του Χουλτ στα Σπάτα ήταν ελάχιστες. Μετά από τα ρήγματα στα “φτερά”, ο Σουηδός αύξησε τις πιθανότητές του να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Η πρόθεση των ανθρώπων της Ένωσης είναι να τελειώσει γρήγορα με όσους ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους. Ο Ίλια Ίβιτς θα αναλάβει αυτές τις διαπραγματεύσεις και τους επόμενους μήνες αναμένονται οριστικές εξελίξεις για κάποιους παίκτες. Εκτός από τον Νίκλας Χουλτ, ελεύθεροι το 2020 μένουν οι Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βίκτορας Κλωναρίδης και ο Όγκνιεν Βράνιες που ολοκληρώνεται ο δανεισμός του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments