Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (2/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (2/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (2/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (2/10/19).

  • Κριός

Σήμερα ο/η σύντροφός σας θέλει να τους ακούσετε. Τους απασχολεί κάτι και χρειάζονται την άποψή σας. Δώστε τους την πλήρη προσοχή σας και αποφύγετε να τους επικρίνετε.

  • Ταύρος

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να μην είναι ανοιχτός/ή στο να μοιραστεί τα συναισθήματά του/της σήμερα. Αλλά αν βασιστείτε στο ένστικτό σας θα ξέρετε πώς πρέπει να ανταποκριθείτε. Εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να καταλαβαίνετε πώς νιώθουν κάθε φορά. Τους ξέρετε καλά.

  • Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες αναποδιές στη δουλειά σας αλλά μην τις αφήσετε να σας ρίξουν τη διάθεση. Βασιστείτε στον/στη σύντροφό σας για ψυχολογική υποστήριξη. Μπορεί να σας δώσουν και κάποια συμβουλή που θα βοηθήσει να βελτιωθούν τα πράγματα.

  • Καρκίνος

Μην περιμένετε από τον/τη σύντροφό σας να μαντέψει τι θέλετε – θα πρέπει να τους μιλήσετε! Δεν είναι κακό να είστε αποφασιστικοί. Να είστε βέβαιοι ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα εκτιμήσει την ευθύτητά σας.

  • Λέων

Δεν υπάρχει λόγος να είστε μετριοπαθείς. Ο/Η σύντροφός σας είναι πολύ υπερήφανος/η για εσάς και το ίδιο θα έπρεπε να αισθάνεστε κι εσείς για τον εαυτό σας! Η σκληρή σας δουλειά αποδίδει και τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά.

  • Παρθένος

Μια μεγάλη βόλτα στο πάρκο ή λίγος χρόνος με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει σήμερα να βρείτε τις ισορροπίες σας. Μερικές φορές χρειάζεται να κάνετε κάποια πράγματα για να αισθανθείτε καλά, ώστε να είστε σε θέση να υποστηρίξετε τον/τη σύντροφό σας.

  • Ζυγός

Μια αναπάντεχη τροπή των γεγονότων θα διακόψει τη συνήθη σας ρουτίνα σήμερα, αλλά δεν θα δυσκολευτείτε να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι τα σχέδιά σας άλλαξαν και υποσχεθείτε τους ότι θα επανορθώσετε.

  • Σκορπιός

Σήμερα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Μπορεί να διαισθανθείτε ότι ο/η σύντροφός σας έχει κάτι στο μυαλό του/της, πολύ πριν αποφασίσει να σας το πει. Πείτε τους ότι είστε εκεί για να τους ακούσετε.

  • Τοξότης

Σήμερα βρίσκεστε στη θέση να αμφισβητείτε κάτι που είπε ο/η σύντροφός σας. Αντί να ανησυχείτε για αυτό, απλά ρωτήστε τους τι εννοούσαν. Μπορεί να έχετε παρεξηγήσει τα λεγόμενά τους.

  • Αιγόκερως

Αν σήμερα ο/η σύντροφός σας συμπεριφέρεται κάπως περίεργα, μην είστε απόλυτα βέβαιοι ότι έχει να κάνει με εσάς. Μπορεί να τους απασχολεί κάτι που δεν έχει καμία σχέση με τον δεσμό σας.

  • Υδροχόος

Υπάρχουν στιγμές που είναι κατάλληλες για λόγια – και άλλες που είναι κατάλληλες για πράξεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για πράξεις. Εμπιστευθείτε ότι το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές. Εσείς ξέρετε τι είναι σωστό για εσάς και για τη σχέση σας.

  • Ιχθύες

Σήμερα δεν θα ξέρετε όλα τα γεγονότα εκ των προτέρων, οπότε θα πρέπει να πορευθείτε με όσα έχετε. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να παίζει διαφορετικό ρόλο στην όλη κατάσταση, οπότε αν συνεργαστείτε θα καταφέρετε να καταλάβετε τι συμβαίνει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments