Ελλάδα

Βόλος: Κρίσιμες ώρες για 27χρονο που ξυλοκοπήθηκε έξω από μπαρ

Βόλος: Κρίσιμες ώρες για 27χρονο που ξυλοκοπήθηκε έξω από μπαρ
Βόλος: 0 27χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου.

Βόλος: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 27χρονος από το Βόλο, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από νυχτερινό κέντρο στα Παλαιά Βόλου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, 0 27χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου και ο σοβαρός τραυματισμός του προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Τι συνέβη από τη μία στιγμή στην άλλη και η νυχτερινή διασκέδαση μετατράπηκε σε εφιάλτη για τον ίδιο και την οικογένειά του;

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, που φέρονται να απασχολούνται στο μπαρ, όπου σημειώθηκε η συμπλοκή, ενώ η Εισαγγελία Βόλου άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου το απόγευμα της Κυριακής όταν οι φίλοι του που τον αναζήτησαν επειδή δεν έδινε σημεία ζωής, τον εντόπισαν στο σπίτι αφού έσπασαν την πόρτα. Εκεί τον βρήκαν χωρίς αισθήσεις. Μετά τη συμπλοκή στο νυχτερινό κέντρο ο νεαρός πήγε στο σπίτι του και κοιμήθηκε ενώ δεν ήταν καλά στην υγεία του. Η οικογένειά του που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο Νοσοκομείο ενημερώθηκε για την κρισιμότητα της κατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, καθώς από τον τραυματισμό του υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ. Από τον τραυματισμό του υπέστη αιματώματα στο κεφάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments