Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α2

Ολυμπιακός: Πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α2
Ολυμπιακός: Οι "ερυθρόλευκοι" εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία από την Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού.

Ολυμπιακός:  Οι “ερυθρόλευκοι” εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία από την Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού. Οι Πειραιώτες προσκόμισαν το απαιτούμενο έγγραφο από το ΣΕΦ για την έδρα της ομάδας και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε το πιστοποιητικό για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Η προηγούμενη διοίκηση δεν είχε δώσει το σχετικό έγγραφο στους Πειραιώτες, ώστε να το συμπεριλάβουν στον φάκελό τους, λόγω των οφειλόμενων που ισχυρίζονται πως υπάρχουν οι απερχόμενοι επικεφαλής του γηπέδου. Το συγκεκριμένο θέμα φερόταν να έχει πάρει τη δικαστική… οδό, καθώς η «ερυθρόλευκη» πλευρά δεν αναγνώριζε αυτό το χρέος.

Παρόλα αυτά, αναφέρουν πως μετά την αλλαγή διοίκησης στο φαληρικό στάδιο, υπήρξε συνεννόηση για να δοθεί ένα καταβληθεί ένα ποσό έναντι (η προηγούμενη διοίκηση έκανε λόγο για οφειλή 540.000 ευρώ) και διακανονισμός για τα υπόλοιπα χρήματα. Έτσι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Τρίτωνα για την πρεμιέρα της Α2 (17:00) θα διεξαχθεί κανονικά στο βοηθητικό του ΣΕΦ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments