Τεχνολογία

Με αυτή την συσκευή μπορείτε να φιλήσετε το άλλο σας μισό εξ αποστάσεως

Με αυτή την συσκευή μπορείτε να φιλήσετε το άλλο σας μισό εξ αποστάσεως
Τη λύση στα ζευγάρια εξ αποστάσεως δίνει μια νέα συσκευή.

Ένα πράγμα που χάνεται σε ένα ζευγάρι όταν έχουν σχέση εξ αποστάσεως είναι ότι δεν μπορούν να ανταλλάσσουν ένα φιλί, λόγω του ότι δεν βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Ωστόσο, μια νέα συσκευή ήρθε να τους δώσει τη λύση ακόμα και σε αυτό. Για να «φιλήσει» τον αγαπημένο του κάποιος θα πρέπει απλά να τοποθετήσει το στόμα του στην υποδοχή, μέσω της οποίας θα «μεταφερθεί» η αίσθηση στο έτερον του ήμισυ, σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεται.

Η συγκεκριμένη συσκευή ονομάζεται «Kissenger» και αναπτύσσεται τα τελευταία δυο χρόνια σε πανεπιστημιακά, ερευνητικά εργαστήρια. Η καινοτόμα αυτή συσκευή έχει τη μορφή βάσης, στην οποία τοποθετείται ένα κινητό. Για να «φιλήσει» τον αγαπημένο του κάποιος θα πρέπει να τοποθετήσει το στόμα του στην υποδοχή, η οποία θα «μεταδώσει» την αίσθηση στο έτερον ήμισυ, όπου κι αν είναι αυτό.

Η Emma Yann Zhang, η οποία εργάστηκε στο πρωτότυπο μοντέλο, δήλωσε πως: «Το φιλί είναι ο πιο άμεσος και διεθνής τρόπος έκφρασης οικειότητας και αγάπης. Είναι ένας τρόπος για εμάς να δεθούμε και να διατηρήσουμε την οικειότητα στις σχέσεις μας. Επίσης, είναι ένας τρόπος εκτόνωσης άγχους. Όταν επιδιδόμαστε σε αυτού του είδους την φυσική επαφή, παρουσιάζουμε χαμηλότερα επίπεδα αρτηριακής πίεσης».

Ωστόσο, όπως παραδέχονται οι δημιουργοί της εν λόγω συσκευής, υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος να διανύσουν μέχρι να τελειοποιηθεί το εγχείρημα τους. Η Zhang, μάλιστα αποκάλυψε πως το επόμενο στάδιο είναι να εκπέμπεται ένα είδος μυρωδιάς από τη συσκευή, ώστε να αισθάνεται ο κάτοχος της ακόμα πιο κοντά στο αγαπημένο του πρόσωπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments