Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (7/10)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (7/10)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (7/10).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (7/10).

Κριός 

Η έναρξη της καινούργιας εβδομάδας θα είναι εξαιρετικά αίσια, αγαπητοί Κριοί! Έχετε καταφέρει να βάλετε τη ζωή σας σε μια καλή πορεία, εξαλείφοντας καθετί που σας εμπόδιζε ή σας ενοχλούσε.

Σε αυτό σας βοήθησε και η εξωστρέφεια, που σας επέτρεψε να βγείτε από το καβούκι σας και να κοινωνικοποιηθείτε πιο πολύ. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε πλέον, είναι να αποφύγετε κάθε είδους συγκρούσεις ή διαφωνίες που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα δράσης με καινοτόμα εγχειρήματα και ριζοσπαστικές ιδέες!

Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα, είναι να μειώσετε την ταχύτητά σας για να κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε όποια άλλα θέματα που έχουν σημασία για εσάς.

Μια ειλικρινής συζήτηση με όποιον εμπλέκεται σε αυτά, θα βοηθήσει στην εύρεση λύσεων ώστε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα!

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με τα γεγονότα και μόνο, αγαπητοί Δίδυμοι; Κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις πρέπει να τα αντιμετωπίσετε πλέον κατά πρόσωπο, προκειμένου να πάει καθετί στη θέση του. Ειδικά όσο αφορά άτομα που σας υποτίμησαν ή σας έθιξαν, δημιουργώντας σας προβλήματα και δυσκολίες. Τώρα θα καταφέρετε να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω!

Καρκίνος

Αξιοποιήστε την αίσια ενέργεια των άστρων με την έναρξη της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Κριοί! Θα σας βοηθήσει να βγείτε από την πίεση που νιώθατε τελευταία και να πορευτείτε προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Ακόμα και μια μικρή αλλαγή, θα αφυπνίσει την τόλμη σας και θα σας εμπνεύσει για περαιτέρω δοκιμές προς πιο δημιουργικά εγχειρήματα. Αν δυσκολεύεστε να σκεφτείτε κάτι, γράψτε μια λίστα με τα πέντε πράγματα που ονειρεύεστε να κάνετε – όσο σπουδαία ή όχι κι αν είναι. Μπορεί οι λύσεις να εδράζουν σε εσάς τους ίδιους, στην οπτική ή τη συμπεριφορά σας!

Λέων

Κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος θα βγάλουν και πάλι επιφάνεια το άσχημο πρόσωπό τους, αγαπητοί Λέοντες. Δεν αποκλείεται να αφορούν κάποιες υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς… Είτε να είναι κάποιες ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας, που επιστρέφουν για να ζητήσουν ικανοποίηση. Μήπως έχετε ξεχάσει κάποιους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο στη ζωή σας ή άτομα που ανέμεναν πράγματα από εσάς; Τώρα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε την κάθε περίπτωση και να επουλώσετε όλες τις παλιές πληγές. Όχι μόνο θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας, θα νιώσετε και μεγάλη ανακούφιση!

Παρθένος

Η αυτοπεποίθησή σας παίρνει και πάλι την ανιούσα με το άνοιγμα της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Παρθένοι! Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για να χειριστείτε κάθε παρεξήγηση ή διαφωνία του παρελθόντος. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε με πιο θετική ματιά, τόσο τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας όσο και τις καταστάσεις που θα οδηγήσουν στην ανέλιξή σας. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να προσεγγίσετε όλα όσα ονειρεύεστε και να χαράξετε καινούργιες διαδρομές!

Ζυγός

Η έναρξη της εβδομάδας θα απαιτήσει από εσάς κόπο και αποφασιστικότητα, αγαπητοί Ζυγοί! Πέρα από τις υποχρεώσεις σας, θα ζητήσουν από εσάς βοήθεια άτομα του στενού σας κύκλου που θα θελήσετε να στηρίξετε. Όσο δύσκολο κι αν σας φανεί αρχικά να τα διεκπεραιώσετε όλα, σύντομα θα δείτε ότι οι τωρινές σας δράσεις έχουν να σας δώσουν πολλά οφέλη. Με την σταθερότητα που δείχνετε στις προσωπικές σας σχέσεις, να χειριστείτε επίσης τον εαυτό σας και την υγεία σας. Μην εξαντλείστε!

Σκορπιός

Η αρχή της νέας εβδομάδας είναι ιδανική για δικτύωση, επικοινωνία και σύνδεση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτή η διεργασία θα ωφελήσει πολύ τις φιλικές και επαγγελματικές επαφές σας, ενώ θα ενδυναμώσει τη σχέση με το ταίρι σας. Θα έρθετε πιο κοντά ακόμα και με άτομα που έχετε να δείτε καιρό, τα οποίο αγαπάτε και εκτιμάτε. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες, που θα βελτιώσουν πολύ τη καθημερινότητά σας στο μέλλον!

Τοξότης

Οι αίσιες πλανητικές δονήσεις της νέας εβδομάδας σας γεμίζουν ενέργεια και αισιοδοξία, αγαπητοί Τοξότες! Θα νιώσετε να είστε περιζήτητοι όπου κι αν βρεθείτε – και θα είναι πολλοί αυτοί που θα ψάχνουν τρόπο να σας προσεγγίσουν. Αφιερώστε χρόνο στην επίλυση παρεξηγήσεων ή διαφωνιών στο στενό σας περιβάλλον. Αν αφήσετε εκκρεμότητες, σύντομα θα πάρουν άσχημη τροπή – κάτι που δεν θα ευνοήσει την πορεία σας στο μέλλον!

Αιγόκερως

Έχετε βρει τον σωστό ρυθμό και τη σωστή πορεία για να φτάσετε στους στόχους που έχετε θέσει, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η επιτυχία σας είναι αναμφισβήτητη, μόλις ξεπεράσετε εμπόδια και προβλήματα που δεν σας επέτρεπαν ως τώρα να προχωρήσετε. Να ξέρετε ότι κάποια άτομα που εκφράζουν διάθεση να σας στηρίξουν, ενδέχεται να θέλουν μόνο να σας σαμποτάρουν… Μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στα σχέδιά σας, γιατί θα σας βγάλει εκτός πορείας!

Υδροχόος

Η καινούργια εβδομάδα ενδέχεται να βάλει κάποια εμπόδια στην πορεία που έχετε χαράξει, αγαπητοί Υδροχόοι. Αυτό ίσως να μην σας επιτρέψει να κάνετε όση πρόοδο αναμένατε… Ωστόσο, θα είναι μια καλή ευκαιρία να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα με το παρελθόν. Χαράξτε τα καινούργια σας μονοπάτια, παραμείνετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές και μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αποσπάσει από τους στόχους σας!

Ιχθύες

Οι πολλές δικές σας υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις των άλλων, θα απορροφήσουν όλη την ενέργεια και τον χρόνο σας με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας. Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε ανάγκη από ξεκούραση. Γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να δώσετε μια τελική ώθηση στις αντοχές σας, ώστε να ολοκληρώσετε με τις εκκρεμότητες. Η οργάνωση και η λογική στη λήψη αποφάσεων, μπορούν να γίνουν τα αποδοτικά σας όπλα για να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω!

πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments