Video

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη παίρνει το όπλο για να αμυνθεί στην επίθεση του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη παίρνει το όπλο για να αμυνθεί στην επίθεση του Δούκα
Οι Άγριες Μέλισσες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Άγριες Μέλισσες: Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Στο χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας, είδαμε ότι ο Γιάννος αυτοκτόνησε από τις ενοχές του για τον φόνο του Σέργιου. Παρ’ όλα αυτά, τόσο ο Μιλτιάδης όσο και η Μυρσίνη αρνούνται να το πιστέψουν γι αυτό και η Μυρσίνη δίνει εντολή στον Κυπραίο να μη σταματήσει τις έρευνες, προκειμένου να αποδείξει την ενοχή της Ελένης. Επιπλέον η Ασημίνα προσπαθεί να βγάλει απ’ την καρδιά της τον Νικηφόρο, παρά τις πιέσεις του, ενώ ο Παναγιώτης αποφασίζει να εξομολογηθεί στον παπά Γρηγόρη ένα ένοχο μυστικό, που πιθανόν να ανατρέψει τα δεδομένα.

Στο αποψινό επεισόδιο της Τρίτης, η κηδεία του Γιάννου βυθίζει το χωριό στο πένθος. Η Δρόσω δεν αντέχει το βάρος της ενοχής και καταρρέει. Η Μυρσίνη που δεν έχει πειστεί ακόμα για την ενοχή του νεκρού Γιάννου, πιέζει τον Κυπραίο για απαντήσεις. Το χωριό δεν θέλει τον Λάμπρο για δάσκαλο στο σχολείο, μετά το έγκλημα του αδερφού του και εκείνος σκέφτεται να ζητήσει μετάθεση. Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον μεταπείσει και ο Λάμπρος βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς δε θέλει να αφήσει τον πατέρα του μόνο του.

Ο Νικηφόρος κάνει στην Ασημίνα μια πρόταση που θα την αναστατώσει. Την ίδια στιγμή ο Δούκας πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης για να πάρει την προίκα του γάμου που του ανήκει. Η Ελένη όμως είναι αποφασισμένη να μην παραδοθεί τόσο εύκολα και στέκεται με θάρρος απέναντί του. Παίρνει το όπλο για να αμυνθεί στην επίθεση του Δούκα. Ποιος θα είναι ο αναπάντεχος σύμμαχος που θα βρεθεί στο πλευρό της;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments