Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Έρχονται μπόρες και καταιγίδες μέχρι και το Σάββατο – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Έρχονται μπόρες και καταιγίδες μέχρι και το Σάββατο – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Επιστρέφει η αστάθεια τις επόμενες ημέρες. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού: Επιστρέφουν τις επόμενες ημέρες οι βροχές και οι καταιγίδες στη χώρα μας, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Παρά τη βελτίωση του καιρού τις τελευταίες ώρες, τα σύννεφα δεν φεύγουν πάνω από την Ελλάδα και κυρίως από την Παρασκευή αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και στα νότια.

Αναλυτικότερα, σχεδόν πεντακάθαρος θα είναι ο ουρανός σε όλη τη χώρα από τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης με ελάχιστα σύννεφα να σχηματίζονται στα ορεινά της Κρήτης. Παρά τον ήλιο, η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι καλός, αλλά από το απόγευμα σύννεφα θα καλύψουν τον ουρανό, με μικρή πιθανότητα βροχών κυρίως στα δυτικά.

Την Παρασκευή τα σύννεφα θα πυκνώσουν και τα φαινόμενα αναμένεται να είναι πιο έντονα με μπόρες και καταιγίδες στην Ήπειρο, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Το σκηνικό του καιρού θα είναι το ίδιο και το Σάββατο, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά της χώρα. Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments