Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (9/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (9/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (9/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (9/10/19).

Κριός

Αισθάνεστε εξαντλημένοι λόγω μιας γεμάτης μέρας. Μειώστε τους ρυθμούς σας και απολαύστε τις μικρές χαρές της ζωής με το ταίρι σας. Χαλαρώστε παρέα, ώστε να αποκτήσετε την απαραίτητη ενέργεια για να κάνετε το αποψινό βράδυ ξεχωριστό.

Ταύρος

Μπορεί να πιστεύετε ότι διαφωνείτε με το ταίρι σας – αλλά αποδεικνύεται ότι στη συγκεκριμένη περίσταση έχετε την ίδια άποψη. Μόλις το συνειδητοποιήσετε αυτό, είναι βέβαιο ότι θα περάσετε μια φανταστική μέρα γεμάτη με κοινές εμπειρίες.

Δίδυμοι

Αν κάτι σας ενοχλεί σε σχέση με το ταίρι σας σήμερα, δεν θα πετύχετε κάτι με τη γκρίνια. Κάντε ένα βήμα πίσω και αναρωτηθείτε τι πραγματικά έχετε στο μυαλό σας πριν αντιδράσετε.

Καρκίνος

Την προηγούμενη εβδομάδα είχατε την τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας. Αλλά πλέον ήρθε η ώρα να βγείτε από την κρυψώνα σας. Απόψε βγείτε με τον/την αγαπημένο/η σας και αναπληρώστε τον χαμένο χρόνο.

Λέων

Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να εξερευνήσετε το πάθος σας για το ταίρι σας. Αν υπάρχει κάτι έξω από τα συνηθισμένα που θα θέλατε να δοκιμάσετε, σήμερα είναι η ευκαιρία σας.

Παρθένος

Σήμερα κάντε κάτι τολμηρό, που θα κάνει το ταίρι σας να σας προσέξει. Είναι καλό πότε -πότε να κάνετε μερικές αλλαγές στη σεξουαλική σας ζωή, για να κάνετε τη σχέση σας πιο συναρπαστική.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για πειραματισμούς, οπότε γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι καινούργιο στη σεξουαλική σας ζωή; Πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας – ή ακόμη καλύτερα δείξτε του.

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι για μια έξαλλη βραδιά με το ταίρι σας, καθώς το πάθος ανάμεσά σας έχει πάρει φωτιά. Μόλις βρεθείτε μαζί, δεν θα θέλετε να χωρίσετε ούτε για ένα λεπτό.

Τοξότης

Σήμερα κάντε μια έκπληξη στο ταίρι σας. Αν σας έχει πει ότι θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να του το προφέρετε. Θα το απολαύσετε και οι δύο εξίσου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε απίστευτα πράγματα, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Δείξτε στο ταίρι σας μια πλευρά σας που δεν έχει δει ποτέ πριν… Και αποδείξτε στον εαυτό σας ότι είστε ικανοί για πολλά πράγματα.

Υδροχόος

Όταν όλα πάνε τέλεια στη σχέση σας, αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στον παράδεισο. Η οικειότητα ανάμεσά σας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και ο δεσμός σας γίνεται όλο και πιο δυνατός.

Ιχθύες

Σήμερα δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος του/της συντρόφου σας. Μερικές φορές η μη λεκτική επικοινωνία, αποκαλύπτει πολύ περισσότερα πράγματα από τα λόγια. Ο/Η σύντροφός σας δείχνει τι θέλει, ενημερώστε τον/την ότι έχετε λάβει το μήνυμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments