Ελλάδα

Δολοφονία Σούζαν Ιτον: Δεν βρέθηκε DNA που να μαρτυρά βιασμό

Δολοφονία Σούζαν Ιτον: Δεν βρέθηκε DNA που να μαρτυρά βιασμό
Αμερικανή βιολόγος, που δολοφονήθηκε από τον καθ' ομολογίαν δράστη, Γιάννη Παρασκάκη δεν βιάστηκε, σύμφωνα με τις απαντήσεις των εργαστηριακών εξετάσεων.

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το θάνατο της βιολόγου Σούζαν Ίτον έρχονται στην δημοσιότητα ρίχνοντας περισσότερο φως στις σκοτεινές πτυχές του εγκλήματος. Μια δολοφονία που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο ενώ είχε γίνει πρώτη είδηση και στα τηλεοπτικά δίκτυα της Αμερικής μιας και η βιολόγος Σούζα Ίτον ήταν μια πολύ γνωστή επιστήμονας.

Σύμφωνα με το Star, δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη στην Σούζαν Ιτον, που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί από τον 27χρονο. Αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τη βίασε, οι εργαστηριακές εξετάσεις δεν το αποδεικνύουν.

Γενετικό υλικό θύματος και δράστη έχει εντοπιστεί σε ρούχα και των δυο, πετσέτες, στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου με το οποίο τη χτύπησε και στη συνέχεια μετέφερε στο καταφύγιο τη γυναίκα. DNA της Suzanne Eaton εντοπίστηκε ακόμα και στο λάστιχο με το οποίο πέρασε από πάνω της όταν επιτάχυνε για να την χτυπήσει.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις αποκλείουν τη συμμετοχή στο έγκλημα τρίτου ατόμου. Έχουν ελεγχθεί γενετικά επιπλέον εφτά άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί στην αστυνομία πριν συλληφθεί ο δράστης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας