Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τεράστια νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τεράστια νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ, αλλά κατάφερε να κάνει ένα φοβερό comeback, επικρατώντας με 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Masters της Σανγκάης.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ, αλλά κατάφερε να κάνει ένα φοβερό comeback, επικρατώντας με 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Masters της Σανγκάης. Ο Σέρβος, που βρίσκεται στο Νο1 της κατάταξης, πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά ο Στέφανος “απάντησε” με 7-5 και 6-3, παίρνοντας τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση για τη φάση των “4”, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ.

Ο τελευταίος πόντος του Τσιτσιπά στο παιχνίδι με τον Τζόκοβιτς

https://twitter.com/TennisPlaneta/status/1182577646301003776

Κι όμως, ο Τζόκοβιτς ήταν εκείνος που μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι. Ο Σέρβος προηγήθηκε με 3-0 στα games και παρά την αντίδραση του Στέφανου, “καθάρισε” το πρώτο σετ με σκορ 6-3. Στο δεύτερο σετ, ο Έλληνας τενίστας προσπαθούσε να κοντράρει στα ίσα το Νο1 της κατάταξης και εν τέλει τα κατάφερε. Με φοβερές επιστροφές και ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία, μετέτρεψε το 5-5 σε 7-5. Στο τελευταίο σετ, τα πάντα έγιναν πιο εύκολα, καθώς ο Στέφανος είχε το momentum και υπέταξε εν τέλει τον Τζόκοβιτς με σκορ 6-3, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments