Video

Χρήστος Λούλης: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης με βοήθησε να καταλάβω το πάθος του»

Χρήστος Λούλης: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης με βοήθησε να καταλάβω το πάθος του»
Χρήστος Λούλης: «Πήγα στο σπίτι του Βαρουφάκη και μιλάγαμε μέχρι τις 6 το πρωί, πίνοντας ουίσκι» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Χρήστος Λούλης: Ο γνωστός ηθοποιός που υποδύθηκε τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία “Ενήλικοι στην Αίθουσα” ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την καριέρα του, την ταινία του Κώστα Γαβρά που υποδύεται τον πρώην υπουργό Οικονομικών, αλλά και την οικογένειά του.

Πριν καθίσει απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Χρήστος Λούλης πέρασε από τις ενοχλητικές «Μύγες» της εκπομπής. Ο Φάνης, ο Θανάσης και ο Νίκος κέρασαν τον ηθοποιό της ταινίας του Γαβρά, σαμπάνια, καθώς είναι «συνηθισμένοι σε αυτές τις καταστάσεις».  Για την ταινία «Ανήλικοι στο Δωμάτιο» που ο Χρήστος υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Φάνης Λαμπρόπουλος του ζήτησε να παραδεχτεί πως είναι «τσόντα» και η παρέα ξέσπασε σε γέλια.

Ιδιαίτερα «συγκινητική» ήταν η στιγμή που οι «Μύγες» παρέδωσαν στον ηθοποιό το βραβείο Oscar, το οποίο παρέλαβε σχεδόν βουρκωμένος. Όταν ο Χρήστος κλήθηκε να βαθμολογήσει τον εαυτό του από το 1 ως το 10 για την ομορφιά του… έδωσε 12 στον εαυτό του. Για το αν υπάρχει διαφορά μεταξύ «Θεού», «Βασιλιά» ή «Λούλη», ο ηθοποιός δεν βρήκε καμία μεταξύ των τριών.

Για το τέλος, ο Χρήστος Λούλης χάρισε στις «Μύγες» μία μοναδική στιγμή «θεατρικής μεταμόρφωσης» και άφησε τα έντομα αποσβολωμένα.

Μετά το πέρασμα από τις «Μύγες», ο ηθοποιός έκατσε στην πολυθρόνα του Γρηγόρη και αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, η οποία δεν ήταν «εύκολη», όπως είπε. Ο ηθοποιός, ο οποίο βρίσκεται σε πολύ καλή περίοχο στα επαγγελματικά του, τόνισε ότι δεν τα πάει πολύ καλά με την τηλεόραση, καθώς του αρέσει πολύ το θέατρο.

Μάλιστα θυμήθηκε την ιστορία με το φιλί στο σήριαλ του Παπακαλιάτη, για το οποίο υπογράμμισε πως «η ελληνική κοινωνία παραμένει οπισθοδρομική», ενώ αυτός που ταλαιπωρήθηκε πιο πολύ ήταν ο Χριστόφορος. Ο Χρήστος επισήμανε πως είναι «δύσκολοι άνθρωποι οι ηθοποιοί», ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί πως στο παρελθόν υπήρξε ζηλιάρης στην προσωπική του ζωή.

«Άνθρωπος χωρίς τραύμα, δεν είναι πραγματικός άνθρωπος»

Ο Χρήστος Λούλης που βραβεύθηκε με το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» στην ηλικία των 27, μίλησε και για την οικογένειά του – είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Έμιλυ Κολιανδρή, και έχουν δύο παιδιά μαζί. Ο ηθοποιός δήλωσε «ζηλιάρης» σε σχέση με τη γυναίκα του, ενώ είπε πως «οι ηθοποιοί, είμαστε πιο εξοικειωμένοι να βλέπουμε τους συντρόφους μας να τσιλιμπουρδίζουν»

Για τη σχέση του με τα παιδιά του αλλά και τη γυναίκα του, είπε πως χρειάζεται «πολύ δουλειά, μεγάλη προσπάθεια» και συμπλήρωσε πως «ήθελα να μην τσακωθώ μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν το κατάφερα και τελικά κατάλαβα πως καλά έκανα». Επίσης, με ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως «είμαι εγωιστής, έχω αδικήσει, έχω αδικηθεί και έχω αδικήσει και τον εαυτό μου».

«Πήγα στο σπίτι του Βαρουφάκη και μιλάγαμε μέχρι τις 6 το πρωί, πίνοντας ουίσκι»

Ο ηθοποιός φυσικά και μίλησε για τον ρόλο του στην ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ανήλικοι στο δωμάτιο» που υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη. Το στοιχείο που του έκανε εντύπωση στον συγκεκριμένο ρόλο, ήταν «το πώς μαθαίνουμε ότι ένας και μόνο άνθρωπος ευθύνεται για την καταστροφή μιας χώρας, η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται στη μέση¨.

Ο Χρήστος ομολόγησε πως αν και πολιτικά τοποθετείται σε αντίθετη θέση από τον πρώην Υπουργό Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης τον βοήθησε παρά πολύ να καταλάβει τον ρόλο του. Μάλιστα, είπε πως πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ μαζί του και μετά την επικοινωνία τους αυτή «κατάφερα να καταλάβω το πάθος του Γιάνη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments