Αθλητισμός

Φελίπε Μπρούνο: Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής

Φελίπε Μπρούνο: Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής
Φελίπε Μπρούνο: Λιγοστεύουν οι πιθανότητες παραμονής του έμπειρου εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

Φελίπε Μπρούνο: Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ολυμπιακός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο εξτρέμ. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Ελλάδα με την φανέλα του Ατρόμητου και οι εμφανίσεις του ήταν εντυπωσιακές. Αυτό οδήγησαν τους “ερυθρόλευκους” να βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου μισό εκατομμύριο.

Στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τον Μπρούνο στις βασικές του επιλογές. Ωστόσο ο 25χρονος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Οι εμφανίσεις του ήταν μέτριες, ενώ κάποιες επιπόλαιες ενέργειες στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια θα μπορούσαν να έχουν στοιχίσει στην ομάδα του.

Φελίπε Μπρούνο: Προς αποχώρηση τον Ιανουάριο

Σταδιακά ο Μπρούνο άρχισε να χάνει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Αυτό οδήγησε τον Πέδρο Μαρτίνς να τον συμβουλεύσει να πάει κάπου αλλού προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής. Από την πλευρά του ο παίκτης επέλεξε να μείνει στην ομάδα για να πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

Ωστόσο τα πράγματα για τον Βραζιλιάνο είναι πολύ δύσκολα. Οι επιλογές που έχει ο Ολυμπιακός στα άκρα είναι πολλές και δύσκολα θα μπορέσει να γίνει ξανά βασικός. Η λύση σε αυτή την περίπτωση είναι η μεταγραφή. Η ομάδα του Πειραιά θα ψαχτεί για να δώσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης αν έρθει κάποια καλή πρόταση. Θυμίζουμε ότι στο φινάλε των μεταγραφών, ο Άρης, αλλά και η Νυρεμβέργη του Κάναντι είχαν δείξει ζεστό ενδιαφέρον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments