Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (12/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (12/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (12/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (12/10/19).

Κριός

Η δουλειά σας είναι ιδιαίτερα απαιτητική τον τελευταίο καιρό και αυτό επηρεάζει τη σχέση σας. Μιλήστε ειλικρινά με τον/τη σύντροφό σας για την κατάσταση αυτή. Θα δείξει περισσότερη κατανόηση αν γνωρίζει για τι ακριβώς πρόκειται.

Ταύρος

Σήμερα δοκιμάστε να δείτε μια κατάσταση με την οπτική του/της αγαπημένου/ης σας. Μπορεί ακόμη να αισθάνεστε ότι η δική σας άποψη είναι η σωστή αλλά θα κατανοήσετε καλύτερα από πού πηγάζει η γνώμη του/της.

Δίδυμοι

Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιος είναι ο στόχος σας, μπορεί να δυσκολευτείτε να κάνετε την αρχή. Μιλήστε στον/στην αγαπημένο/η σας για το τι θα θέλατε να επιτύχετε μαζί και στη συνέχεια βρείτε έναν τρόπο για να το πραγματοποιήσετε.

Καρκίνος

Σας απασχολεί κάτι που σας εμποδίζει από το να αφοσιωθείτε 100 % στο ταίρι σας. Συζητήστε μαζί του τις ανησυχίες σας και σύντομα θα είστε πάλι ο παλιός καλός εαυτός σας.

Λέων

Μετά από μια περίοδο αβεβαιότητας, ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Ποτέ δεν ήταν πιο ξεκάθαρο προς τα πού κατευθύνεται η σχέση σας. Όλα πάνε όπως τα θέλετε, οπότε προχωρήστε και κάντε μια τολμηρή κίνηση.

Παρθένος

Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάτι να συμβεί, θα πρέπει να πιάσετε αμέσως δουλειά. Συνεργαστείτε με τον/τη σύντροφό σας και ενώστε τις προσπάθειές σας. Έτσι και θα καταφέρετε πολύ περισσότερα πράγματα και θα διασκεδάσετε κατά τη διαδικασία.

Ζυγός

Μην αφήνετε να σας ρίχνουν τη διάθεση συναισθήματα αβεβαιότητας για τη σχέση σας. Περνάτε μια περίεργη περίοδο και παρόλο που δεν είναι ευχάριστη, να ξέρετε ότι δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Σκορπιός

Η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας θα είναι πολύ εύκολη σήμερα. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να αναφέρετε κάποιο ζήτημα που σας προβληματίζει. Η ανταπόκρισή του/της θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που περιμένατε.

Τοξότης

Προσέξτε τα έξοδα σας τις επόμενες μέρες. Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας θέλετε να ζείτε άνετα αλλά λίγη φειδώ δε βλάπτει. Έτσι θα μπορέσετε να αποταμιεύσετε χρήματα για κάτι μεγάλο.

Αιγόκερως

Μπορεί να νιώθετε ότι δεν κάνετε καμία πρόοδο σε μια κατάσταση που αφορά εσάς και τον/τη σύντροφό σας αλλά στην πραγματικότητα έχετε προχωρήσει πολύ. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε το παρελθόν και στη συνέχεια κάντε σχέδια για το μέλλον.

Υδροχόος

Μπορεί να μην είστε σίγουροι γιατί τα πράγματα γίνονται έτσι. Αν δεν βλέπετε να πηγαίνει κάτι στραβά με την πρώτη ματιά μιλήστε στον/στη σύντροφό σας για τις ανησυχίες σας. Θα μπορέσει να σας καθησυχάσει.

Ιχθύες

Ο/Η σύντροφός σας βασίζεται σε εσάς όσο βασίζεστε κι εσείς σε αυτόν/αυτήν. Να το έχετε αυτό στο μυαλό σας σήμερα αν αισθάνεστε ότι δεν έχετε να του/της προσφέρετε τίποτα. Ο/Η σύντροφός σας θα ήταν χαμένος/η χωρίς εσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments