Lifestyle

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δείτε πως ήταν πριν από τις πλαστικές

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δείτε πως ήταν πριν από τις πλαστικές
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία από τα πρώτα βήματα της αείμνηστης πρωταγωνίστριας στον χώρο της υποκριτικής.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ήταν, αναμφίβολα, η πρώτη Ελληνίδα σταρ. Η παρουσία της στον κινηματογράφο και το σανίδι της έδωσαν αρκετή φήμη και φυσικά χρήματα, κατατάσσοντάς την στην πρώτη θέση του νεότευκτου star system της χώρας μας, στα χρυσά χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και έπειτα. Η Αλίκη απασχολούσε εκατομμύρια κόσμου, τόσο για τις ταινίες της, όσο και για τη ζωή της, με άγνωστες λεπτομέρειες να βγαίνουν στο “φως” κατά καιρούς, σχετικά με τον καιρό που ήταν μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αλλά και τις σχέσεις που έκανε αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, η Αλίκη διέθετε όλα τα στοιχεία μιας σταρ και έτσι μνημονεύεται ακόμη και σήμερα, αρκετά χρόνια μετά τον θάνατό της. Στον Τύπο αλλά και το διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες της από τα περιοδικά της εποχής αλλά και τα γυρίσματα, με σήμα κατατεθέν το λαμπερό της χαμόγελο, το σπινθηροβόλο βλέμμα της και τα ξανθά της μαλλιά. Όμως, υπάρχουν και τα ντουκουμέντα που αφορούν παλαιότερες εποχές, όταν η Αλίκη ήταν νεαρή και έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, η Αλίκη Βουγιουκλάκη εμφανίζεται μελαχρινή, πριν κάνει αισθητικές επεμβάσεις στη μύτη της, όπως είχε γίνει γνωστό.

H φωτογραφία της Αλίκης από τα σχολικά της χρόνια

Μπορεί να έχουμε δει δεκάδες φορές τις ταινίες της και επίσης δεκάδες φωτογραφίες της από όλες τις φάσεις της ζωής της αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ξαναδεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη μαζί με τις συμμαθήτριές και τους συμμαθητές της στην παραδοσιακή σχολική φωτογραφία! Την σπάνια φωτογραφία δημοσίευσε ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης στο λογαριασμό του στο Ιnstagram και είναι πραγματικά ένα σπάνιο ντοκουμέντο.

Είναι η σχολική χρονιά 1943 – 1944 όπου η Αλίκη πάει στην 4η δημοτικού! Ο Άρης Λουπάσης γράφει: “Η Αλίκη σε μια από τις σπάνιες φωτο της, μαθήτρια στην Δ’ τάξη του Δημοτικού στην Σχολή Σαλβανου στο κέντρο της Αθήνας την σχολική περίοδο 1943-44″.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments