Lifestyle

Αυτή είναι η 35χρονη που βγάζει 1.300.000 ευρώ τον χρόνο από το instagram

Αυτή είναι η 35χρονη που βγάζει 1.300.000 ευρώ τον χρόνο από το instagram
Instagram: Η ίδια υποστηρίζει ότι η ειλικρίνειά της έχει οδηγήσει εκατομμύρια ανθρώπους να την ακολουθήσουν.

Instagram: Πολύς λόγος γίνεται στις ημέρες μας για τον αντίκτυπο που έχουν τα social media στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Κυρίως, η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από εκείνους που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να βγάλουν τα προς το ζην, γεμίζοντας ακολούθους, φήμη και εν συνεπεία χρήματα στους λογαριασμούς τους. Οι λεγόμενοι “influencers” αποτελούν παράδειγμα για πολλούς, αλλά και “στόχο” αρκετών άλλων, που θεωρούν ότι η εν λόγω πρακτική δεν είναι παρά μια σύγχρονη μορφή διαφήμισης και μία φούσκα που αργά ή γρήγορα θα… σκάσει.

Στην κατηγορία των influencers θα μπορούσε να μπει και η 35χρονη Άντρεα Αμπέλι από τη Ρουμανία, ωστόσο το προφίλ της στο instagram δεν είναι δημόσιο. Παρά το γεγονός πως η ίδια έχει επιλέξει να το έχει ως “ιδιωτικό”, διαθέτει πάνω από 3 εκατομμύρια followers, οι οποίοι βλέπουν τις σχεδόν γυμνές φωτογραφίες που αναρτά, δείχνοντας το σώμα της που έχει υποστεί αρκετή επεξεργασία από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Οι κινήσεις αυτές αποφέρουν στην 35χρονη που ζει στο Βουκουρέστι πάνω από 1.300.000 ευρώ ετησίως, με την κάτοχο του προφίλ να υποστηρίζει ότι η ειλικρίνειά της, της έχει δώσει τέτοια αναγνωρισιμότητα. «Προσπαθώ πάντα να συνδυάζω το χιούμορ και τη σεξουαλικότητα για να δημιουργώ ένα διασκεδαστικό περιεχόμενο. Το χειρότερο σχόλιο που έχω λάβει είναι ένα άτομο που μου έγραψε ότι πρόκειται να καώ στην κόλαση, και όταν το κάνω, θα μυρίσει σαν πλαστικό».

Πάντως, η Άντρεα δεν έχει ως αποκλειστική πηγή εσόδων το instagram, καθώς διαθέτει σε άλλη πλατφόρμα αποκλειστικό περιεχόμενο, το οποίο μπορεί να γίνει προσβάσιμο με τη συνδρομή των 6,40 ευρώ ανά μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments