Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη: Ακόμη πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη

Μαρία Σάκκαρη: Ακόμη πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη
Η ανοδική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς. Η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται πλέον στην 29η θέση της παγκόσμιας κατάταξης σκαρφαλώνοντας τρεις θέσεις από την τελευταία αξιολόγηση.

Η σταθερή της παρουσία την έχει καθιερώσει ανάμεσα στις κορυφαίες τενίστριες της εποχής της. Η Μαρία Σάκκαρη θριαμβεύει τα τελευταία χρόνια και μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά εκπροσωπούν επάξια την χώρα μας στο άθλημα.

Η 24χρονη τους τελευταίους μήνες σε όσα τουρνουά κι αν  έχει λάβει μέρος δείχνει την δυναμική της παρουσία, αντιμετωπίζοντας τα μεγαθήρια του αθλήματος. Σύμφωνα με νέα αξιολόγηση η Ελληνίδα αθλήτρια  βρίσκεται ανάμεσα στις 30 κορυφαίες τενίστριες παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, φιγουράρει στην 29η θέση του παγκόσμιου ranking ανεβαίνοντας τρία «σκαλοπάτια» από την πρόσφατη επίδοση της.

Στην κορυφή βρίσκεται πάντα η Αυστραλή, Ασλεϊ Μπάρτι, έχοντας πίσω της την Καρολίνα Πλίσκοβα, ενώ τρίτη είναι η Ναόμι Οσάκα.

Με την χρονιά όσον αφορά το τένις να ολοκληρώνεται το προσεχές διάστημα, η Σάκκαρη είναι βέβαιο πως θα διατηρηθεί ανάμεσα στις κορυφαίες. Το ελληνικό τένις βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία έχοντας εκπροσώπους επιπέδου Σάκκαρη και Τσιτσιπά.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν λίγες ημέρες έφθασε μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά της Σανγκάης, αποκλείοντας εκεί στην φάση των «8» το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης Νόβακ Τζόκοβιτς. Στην επόμενη φάση μπορεί να μην τα κατάφερε κόντρα στον μετέπειτα τροπαιούχο Μεντρβέντεφ, όμως ο Έλληνας τενίστας εξασφάλισε εισιτήριο για την παρουσία του στους τελικούς του Λονδίνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments