Video

GNTM makeover: Φωνές, νεύρα και κλάματα από τα κορίτσια – Χαμός στο twitter

GNTM makeover: Φωνές, νεύρα και κλάματα από τα κορίτσια – Χαμός στο twitter
GNTM makeover: Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η δοκιμασία του makeover, έφερε νεύρα και κλάματα. Το twitter φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε πάρτι με τις αντιδράσεις των κοριτσιών.

GNTM makeover: Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, τα μοντέλα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες, το γνωστό makeover που μεταμορφώνει τα μοντέλα από κορίτσια της διπλανής πόρτας σε high-fashion μοντέλα. Όπως και πέρυσι τα κορίτσια με μακριά μαλλιά δεν χάρηκαν με τη δοκιμασία και ξέσπασαν σε κλάματα. Οι κοπέλες που δεν ήθελαν ουδεμία αλλαγή στην εμφάνισή τους δεν μπορούσαν να περιορίσουν τις φωνές και τα νεύρα τους. Κάποιες μάλιστα σχολίασαν ότι όταν βγουν από το σπίτι του ριάλιτι θα «ξαναφέρουν» τα μαλλιά τους στην πρότερη κατάσταση.

Οι συνεργάτες του ριάλιτι επέλεξαν τις αλλαγές στο look των διαγωνιζόμενων κρίνοντας με βάση την επιδερμίδα και τις γωνίες του προσώπου, ενώ τα κορίτσια που έκοψαν τα μαλλιά τους τα δώρισαν στο Άλμα Ζωής. Η Σουζάνα αντέδρασε αρκετά έντονα, καθώς θα έπρεπε να ξυρίσει το μαλλί της και να το βάψει ξανθό.

Η Μαρία από την άλλη, διατήρησε το μήκος αλλά απέκτησε αφέλειες, γεγονός για το οποίο δεν σταμάτησε να γκρινιάζει. Μετά το makeover τα μοντέλα έβγαλαν polaroid, αποτυπώνοντας δυνατά συναισθήματα στον φακό της Έλενας Χριστοπούλου.

Δείτε τις αντιδράσεις των μοντέλων:

Χαμός στο twitter

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments