Ελλάδα

Φρίκη: Πατέρας “τέρας” βίαζε σύζυγο και κακοποιούσε την κόρη του

Φρίκη: Πατέρας “τέρας” βίαζε σύζυγο και κακοποιούσε την κόρη του
Φρίκη: Υπόθεση που προκαλεί αποτροπιασμό βγήκε στην επιφάνεια, με άνδρα από χωριό του νότιου Πηλίου να κατηγορείται για βιασμό της γυναίκας του και κακοποίηση της κόρης του.

Φρίκη: Με οκτώ χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο άντρας που κατηγορήθηκε για τον βιασμό της γυναίκας του και την κατ’ επανάληψη κακοποίηση της κόρης του. Όλα αυτά συνέβαιναν κατ’ εξακολούθηση σε χωριό του Πηλίου, με την κοινή γνώμη να μένει παγωμένη με το άκουσμα της είδησης. Ο πατέρας «τέρας» βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον βιασμό επί σειρά ετών της συζύγου του, αλλά και την κακοποίηση τόσο της ίδιας όσο και της κόρης τους με πιρούνι, βέργες και ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά του.

Μετά τον γάμο, που έγινε με προξενιό, ο ίδιος την απέκοψε από τους δικούς της, την παρακολουθούσε με …κιάλια ακόμα και όταν πήγαινε στον μπακάλη, ενώ της ζητούσε διαρκώς να κάνουν σεξ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας και όπως αναμεταδίδει το e-thessalia.gr. Βίαιος ήταν και με την κόρη του. Έφτανε στο σημείο να την κλειδώνει στο υπόγειο και να βάζει τον γιο του να τη φυλάει για να μη βγει. Χθες στο δικαστήριο τα παιδιά του δεν ήθελαν ούτε να τον αντικρίσουν.

Πώς ξεκίνησαν τα προβλήματα

Το ζευγάρι παντρεύεται με προξενιό πριν πολλά χρόνια, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο της Λάρισας. Εκείνη γύρω στα 20, εκείvoς δέκα χρόνια μεγαλύτερος. Στα πρώτα χρόνια του γάμου όλα κυλάνε ομαλά. Το 2002 έρχεται το πρώτο παιδί, η κόρη και εν συνεχεία ο γιος. Από το ξεκίνημα όμως ο άντρας θέλει να αποκλείσει τη γυναίκα από τα συγγενικά της πρόσωπα και το καταφέρνει. Εκείνη, χρόνο με τον χρόνο αρχίζει να βιώνει έναν διαφορετικό σύντροφο. «Με υποχρέωνε συνεχώς για σεξ. Ήθελε καθημερινά και με βίαιο τρόπο» με την ίδια να ισχυρίζεται πως εκείνη όχι μόνο δεν το ήθελε αλλά δεν μπορούσε να το αποφύγει καθώς τη χτυπούσε και την απειλούσε. «Δεν ήξερα πως υπήρχε βιασμός εντός γάμου» είπε συγκεκριμένα.

Από το 2010 ο άνδρας μένει άνεργος και τα προβλήματα γίνονται ακόμα πιο έντονα στο σπίτι. «Έπινε πολύ και όταν έπινε γινόταν ακόμα πιο βίαιος. Υπήρχαν στιγμές που πήγαινε να με πνίξει». Δέχεται διαρκώς χτυπήματα και οι μώλωπες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία του σώματός της. Κάποια στιγμή γνωρίζει μια άλλη γυναίκα από την περιοχή η οποία την παροτρύνει να μιλήσει. «Ήταν πολύ ταραγμένη και την έστειλα σε ψυχολόγο» κατέθεσε η φίλη από την πλευρά της, προσθέτοντας ότι ο κατηγορούμενος παρακολουθούσε τη σύζυγό του ακόμα και με κιάλια όταν πήγαινε να ψωνίσει. Το θύμα δεν είχε δρόμο διαφυγής καθώς δεν είχε πια την επαφή που θα ήθελε με τα συγγενικά της πρόσωπα, όπως αναφέρθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments