Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1
Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Ο Αλγερινός επιθετικός μπορεί να μην παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως στη Σούπερ Λιγκ "καθαρίζει" για τον Ολυμπιακό όπως έκανε με τα δύο εντυπωσιακά γκολ στο 2-1 επί του εξαιρετικού ΟΦΗ.

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ο Ολυμπιακός έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σουντανί επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Super League και πλέον έχει το μυαλό του στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Αλγερινός φορ σημείωσε δύο γκολ (11′, 57′) και έδωσε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς. Οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 45+1 με τον Ναμπί. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.

Τα δύο γκολ του Σουντανί και η εκπληκτική ισοφάριση του Ναμπί:

Το ματς:

Στο α’ μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και είχε δοκάρι με σουτάρα του Λοβέρα και επέμβαση του Σωτηρίου μόλις στο 3′. Από την άλλη οι Κρητικοί επεδίωξαν να παίξουν ανοιχτά από την πρώτη στιγμή. Μόλις στο 11ο λεπτό ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα από σέντρα του Ποντένσε και σεντερφορίσιο γκολ με κεφαλιά από τον Σουντανί, τον οποίο έχασε ο Νάστος.

Στην συνέχεια του α’ μέρους ο Ολυμπιακός είχε φάσεις για γκολ και κάποιες πολύ χαρακτηριστικές όπως του Ποντένσε αλλά και ένα χαμένο τετ α τετ του Σουντανί. Ο ΟΦΗ που είχε επιδιώξει να απειλήσει κυρίως με Τσιλιανίδη και Μεγιάδο βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις με πάσα του Μαρινάκη και εξαιρετικό σουτ του Ναμπί για το 1-1. Στην διάρκεια του α’ μέρους πρέπει να σημειωθεί πως ο Σεμέδο “λαχτάρησε” τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με μία πτώση του που δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά ενώ ο ΟΦΗ ζήτησε σε δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την τακτική να μην κλείνεται. Έτσι στο 54′ έβγαλε πολύ καλή φάση με πάσα του Σεμέντο και σουτ του Ναμπί στο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός όμως ανέβασε ξανά… στροφές, έβγαλε φάσεις και βρήκε γκολ για το 2-1. Ο Νάστος έκανε… πάσα πάνω στον Γκερέρο, ο Ισπανός έβγαλε ασίστ στον Σουντανί και ο Αλγερινός άσος γύρισε το σώμα του και με μία σουτάρα έκανε το 2-1 με 2ο προσωπικό του γκολ. Στο 66′ δεν μέτρησε γκολ του Γκερέρο για οφσάιντ του Σουντανί στο ξεκίνημα της φάσης. Στην συνέχεια και ως τέλος του ματς ξανά οι 2 αντίπαλοι είχαν καλές στιγμές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σουντανί (82′ Καμαρά), Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Γκερέρο, Ποντένσε, Λοβέρα (56′ Μασούρας), Κούτρης, Παπαδόπουλος και Τοροσίδης (62′ λ.τρ. Γκασπάρ).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος (64′ Κουτρουμπής), Νέιρα, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (87′ Βαζ), Φιγκερέιδο (71′ Μάνος), Μεγιάδο και Κοροβέσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments