Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έρχεται ενίσχυση μετά την παραμονή Κεμζούρα

Ολυμπιακός: Έρχεται ενίσχυση μετά την παραμονή Κεμζούρα
Ολυμπιακός: Ο Κεστούτις Κεμζούρα και οι συνεργάτες του «χτενίζουν» την αγορά, στην οποία υπάρχουν αρκετές επιλογές μετά και τα τελευταία κοψίματα από το ΝΒΑ.

Ολυμπιακός: Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (21/10/19), ότι ο Κεστούτις Κεμζούρα θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Λιθουανός προπονητής στη συνάντησή που είχε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους ζήτησε ενίσχυση αλλά και αποχωρήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση γκαρντ και σέντερ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν αρχικά προσθήκες. Συγκεκριμένα, αναζητείται ένας παίκτης με ικανότητα στην οργάνωση και δημιουργία του παιχνιδιού, καθώς και ένας αθλητικός ψηλός που θα είναι καλός στο πικ εν ρολ. Ο Ολυμπιακός αναζητάει “έξυπνες” λύσεις καθώς δεν είναι διατεθειμένος να διαθέσει, καθώς το έργο του δυσχεραίνουν και οι αποζημιώσεις που θα πρέπει να δώσει για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Οι αποχώρηση παίκτες είναι οι Γουέιντ Μπόλντγουιν και Γουίλ Τσέρι από την περιφέρεια, καθώς και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ από τους ψηλούς, καθώς δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Στην ίδια λίστα φέρεται να είναι και ο Ίθαν Χαπ παρότι έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα. Η περίπτωση του τελευταίου μπορεί να ανατραπεί καθώς έχει μικρό συμβόλαιο και υπάρχει η ελπίδα πως μπορεί να εξελιχθεί.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα και οι συνεργάτες του «χτενίζουν» την αγορά, στην οποία υπάρχουν αρκετές επιλογές μετά και τα τελευταία κοψίματα από το ΝΒΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments