Πολιτική

Μητσοτάκης – Σαββίδης: Συνάντηση για “Νέα Τούμπα” και ΟΛΠ

Μητσοτάκης – Σαββίδης: Συνάντηση για “Νέα Τούμπα” και ΟΛΠ
Μητσοτάκης - Σαββίδης: Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Μητσοτάκης – Σαββίδης: Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2019, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ενημέρωση ο πρωθυπουργός και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συζήτησαν για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την επένδυση στο Παλιούρι

Ο Ιβάν Σαββίδης, αναφερόμενος στο θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ και δεδομένου πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν εκπονήσει ήδη το πρότζεκτ «Νέα Τούμπα», ανέφερε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιθυμούν να ξεπεραστούν άμεσα τα γραφειοκρατικά ζητήματα προκειμένου να μην σημειωθούν καθυστερήσεις σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών τέθηκαν επί τάπητος και θέματα όπως αυτά του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments