Lifestyle

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο δημοφιλής παρουσιαστής έχασε πριν από μερικές ημέρες τη μητέρα του, λίγους μήνες μετά τον θάνατο και του πατέρα του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/10) έφυγε από τη ζωή η μητέρα του γνωστού παρουσιαστή, με τον ίδιο να περνάει αρκετά δύσκολες στιγμές. Κι αυτό γιατί μόλις πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις αρχές του 2019 είχε χάσει και τον πατέρα του.

Χθές (21/10) έγινε η κηδεία της μητέρας του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου. Στο πλευρό του παρουσιαστή, τη δύσκολη αυτή στιγμή, βρέθηκαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες από το χώρο της showbiz. Ανάμεσα τους ήταν οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Σάσα Σταμάτη, Μαίρη Συνατσάκη, Νίκος Γεωργιάδης και ο πατέρας της πρώην συντρόφου του, Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την πρώτη του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανήρτησε στα instastories μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζει τον σκύλο του, Cooper να κοιμάται στον καναπέ. «Ήρθε», ήταν το σχόλιο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments