Διεθνή

Σοκαριστικό βίντεο: Ταύρος στην Ισπανία χτυπά με μανία νεαρό άνδρα

Σοκαριστικό βίντεο: Ταύρος στην Ισπανία χτυπά με μανία νεαρό άνδρα
Ισπανία: Επίθεση από θηριώδη ταύρο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ της Βαλένθια δέχθηκε άνδρας, με το ζώο να του προκαλεί έξι χτυπήματα.

Ισπανία: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την Βαλένθια. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ με ταυρομαχίες που διεξάγεται αυτές τις μέρες στις περισσότερες πόλεις της Ιβηρικής, άνδρας δέχθηκε επίθεση από την μανία του ζώου. Ο νεαρός συμμετέχοντας στο φεστιβάλ γλίστρησε χάνοντας χρόνο με αποτέλεσμα ο ταύρος να τον πλησιάσει και να του επιτεθεί. Τα έξι ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε για καλή του τύχη όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ισπανία δεν κατάφεραν να του προκαλέσουν κάτι σοβαρό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, πολλοί είναι αυτοί που προσπάθησαν να ημερεύσουν τον ταύρο. Ο άτυχος άνδρας σε αντίθεση με τους προηγούμενους του γλίστρησε μπροστά στο ζώο, αποτέλεσμα να δεχθεί τα ισχυρά του χτυπήματα. Το πλήθος προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τον ταύρο όμως μάταια μιας και το ζώο είχε επικεντρωθεί στον στόχο.

Κάθε χρόνο το έθιμο των ταυρομαχιών σηκώνει θύελλα αντιδράσεων στον πλανήτη. Πρόκειται για μια παράδοση των χωρών της Ιβηρικής αλλά και πόλεων της Γαλλίας, κατά την οποία οι επίδοξοι ταυρομάχοι προσπαθούν να φέρουν τον ταύρο στα νερά τους. Η βία που προκαλείται τόσο στα θηράματα όσο και στους επίδοξους ταυρομάχους πολλές φορές ολοκληρώνεται με τον χειρότερο τρόπο. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους από τέτοιου είδους περιστατικά σαν και αυτό που συνέβη στη Βαλένθια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments