Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (23/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (23/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (23/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (23/10/19).

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι τέλεια για να ανταλλάξετε δώρα. Μπορεί να θέλετε να κάνετε έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σας με κάτι μικρό αλλά που να έχει ιδιαίτερη σημασία.

Θα ήταν πολύ όμορφο να βρει ένα μικρό δώρο να τον/την περιμένει όταν επιστρέψει στο σπίτι το βράδυ.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να έχετε όρεξη να οργανώσετε μια μικρή συγκέντρωση στο σπίτι σας ή ένα πάρτι. Ό,τι και αν κάνετε οι καλεσμένοι σας θα σας λατρέψουν και μπορεί να ζηλέψουν το πόσο αρμονική είναι η σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Η δουλειά, το σχολείο ή κάποια άλλη υποχρέωση, σας αποσπά από τον/τη σύντροφό σας για περισσότερο χρόνο από ότι είχατε υπολογίσει. Τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσετε να επανορθώσετε από αύριο κιόλας.

Καρκίνος

Σήμερα θα χρειαστεί να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην οικογένειά σας και θα είναι εύκολο να πείσετε τον/την σύντροφό σας να σας υποστηρίξει. Αργότερα κάντε κάτι όμορφο για αυτόν/αυτή ώστε να του/της δείξετε την ευγνωμοσύνη σας.

Λέων

Σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο για σας να μείνετε μόνοι, καθώς θα σας διακόπτουν διαρκώς από όλες τις κατευθύνσεις. Θα είναι λες και είστε διάσημοι και σας κυνηγούν οι παπαράτσι αλλά χωρίς τις υψηλές αμοιβές. Μην ανησυχείτε. Σύντομα όλα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά.

Παρθένος

Η ζωή σας είναι υπέροχη τώρα. Και δεν υπάρχει τίποτα που να θέλετε περισσότερο, από το να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας και να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον. Δεμ χρειάζεται να κάνετε καμιά πολύ σοβαρή συζήτηση, αν και μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μερικές σημαντικές αποφάσεις.

Ζυγός

Αισθάνεστε ήρεμοι και προσγειωμένοι. Τώρα μπορεί να χρειαστεί να στηρίξετε τον/τη σύντροφό σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε κάποιον τομέα της ζωή του/της. Λογικά θα μπορέσετε εύκολα να τον/την επαναφέρετε στην πραγματικότητα.

Σκορπιός

Δεν είναι εντελώς δίκαιο, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να πιάσετε εξ απήνης το ταίρι σας για να πείτε κάτι που θέλετε. Πηγαίνετε για μια βόλτα και αναφέρετέ το – ή μπουκώστε τον/την με καλό φαγητό και πείτε το. Έτσι δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να σας ακούσει.

Τοξότης

Κάποια άτομα από τη δουλειά μπορεί να μονοπωλούν περισσότερο το χρόνο σας από όσο θα θέλατε – και υπάρχει περίπτωση να προκληθεί αδικαιολόγητη ζήλεια από τον/τη σύντροφό σας. Προσπαθήστε να απεμπλακείτε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Αιγόκερως

Θα θέλετε να γλιτώσετε χρήματα ή χρόνο, αφήνοντας στην άκρη κάτι που είναι σημαντικό για τον/τη σύντροφό σας. Οπότε θα χρειαστεί να το διαπραγματευτείτε μαζί του/της. Μην ανησυχείτε. Πολύ σύντομα θα τα έχετε όλα υπό έλεγχο.

Υδροχόος

Ξέρετε καλύτερα από πολλούς ότι η αλλαγή είναι κάτι θετικό αλλά αυτό που βλέπετε τώρα μπορεί να σας ανησυχήσει. Συζητήστε το με το ταίρι σας και πολύ σύντομα θα δείτε ότι δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

Ιχθύες

Η σημερινή είναι μια πολύ ρομαντική μέρα και το πιθανότερο είναι ότι ο/η σύντροφός σας θα είναι δεκτικός/ή σχεδόν σε οτιδήποτε προτείνετε. Ένα ήσυχο δείπνο ή μια έξοδος για χορό είναι ό,τι πρέπει. Κάντε αυτό που λέει η καρδιά σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments