Αθλητισμός

Λέο Ζαμπά: “Αλμυρός” για την Σπόρτινγκ ο Βραζιλιάνος

Λέο Ζαμπά: “Αλμυρός” για την Σπόρτινγκ ο Βραζιλιάνος
Λέο Ζαμπά: Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ χαρακτηρίζεται ως ένα από τα ισχυρότερα περιουσιακά στοιχεία του «Δικεφάλου του Βορρά» και όχι άδικα, καθώς για να τον αποκτήσει κανείς θα πρέπει να γεμίσει την Τούμπα με... χρυσάφι.

Λέο Ζαμπά: Η επιλογή του ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν να επενδύσει στον Βραζιλιάνο εξτρέμ δείχνει να πιάνει ήδη τόπο. Ο 21χρονος μπορεί να μην έχει φανέλα βασικού την νέα σεζόν, μιας και ο Δημήτρης Λημνιός την έχει καπαρώσει με το σπαθί του, ωστόσο το όνομά του παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα. Σε συνέχεια με τα σενάρια που θέλουν τον ΠΑΟΚ στο εγγύς μέλλον να σκέφτεται την παραχώρηση του παίκτη, οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρουσιάεται διατεθειμένη να χτυπήσει την πόρτα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όπως αναφέρει πορτογαλικό δίκτυο, ο ΠΑΟΚ φέρεται να περιμένει από την πιθανή παραχώρηση του Λέο Ζάμπα ένα ποσό που θα φθάνει τουλάχιστον τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Τα νούμερα αυτά εμφανίζονται ως απαγορευτικά για την μεταγραφική πολιτική της Σπόρτινγκ, με τον πορτογαλικό σύλλογο να αφήνει σιγά σιγά την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσσου.αν εναλλακτική λύση οι ιθύνοντες της Σπόρτινγκ, σκέφτονται το ενδεχόμενο να ζητήσουν ως δανεικό τον Βραζιλιάνο εξτρεμ, βάζοντας στην συμφωνία και οψιόν αγοράς, αλλά και μειώνοντας τις απαιτήσεις τους για τον Γιόζιπ Μίσιτς.

Το θέμα του Λέο Ζαμπά συντηρείται από τα πορτογαλικά ΜΜΕ και μένει να φανεί το αν θα φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Σπόρτινγκ, που δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments