Αθλητισμός

Λέο Ζαμπά: Είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του – “Ψάχνεται να αποχωρήσει”

Λέο Ζαμπά: Είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του – “Ψάχνεται να αποχωρήσει”
Λέο Ζαμπά: Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στον ΠΑΟΚ και το περιβάλλον του φέρεται να τον προτείνει σε ευρωπαϊκές ομάδες.

Λέο Ζαμπά: Η επιλογή του Βραζιλιάνου εξτρέμ το περασμένο καλοκαίρι έδειχνε να πιάνει τόπο. Ο 21χρονος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία του «Δικεφάλου του Βορρά» προς την κατάκτηση του νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ωστόσο, τη φετινή σεζόν τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην για τον Λέο Ζαμπά, μετά και την έλευση του Αμπέλ Φερέιρα αντί του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να μην εμπιστεύεται τον Ζαμπά και ο ίδιος έχει χάσει τη φανέλα βασικού του από τον Δημήτρη Λημνιό, με τον χρόνο συμμετοχής του να έχει περιοριστεί αισθητά. Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», έχει δυσαρεστήσει αρκετά τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, με το περιβάλλον του μάλιστα να έχει ήδη ξεκινήσει να τον προτείνει σε ομάδες του εξωτερικού ενόψει του Ιανουαρίου.

Ήδη το όνομα του Ζαμπά έχει βρεθεί στα τελευταία ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία φέρεται διατεθειμένη να χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά Μέσα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να περιμένει από την πιθανή παραχώρηση του Λέο Ζάμπα ένα ποσό που θα φθάνει τουλάχιστον τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό είναι απαγορευτικό για την Σπόρτινγκ, η οποία σκέφτεται το ενδεχόμενο να ζητήσει ως δανεικό τον Βραζιλιάνο εξτρεμ, βάζοντας στην συμφωνία και οψιόν αγοράς, αλλά και να μειώσει τις απαιτήσεις της για τον Γιόζιπ Μίσιτς.

Αμπέλ Φερέιρα: «Ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης ο Γιαννούλης»

Η πορεία του Δημήτρη Γιαννούλη μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο αλματώδης. Ο Έλληνας αμυντικός πήρε την ευκαιρία του το καλοκαίρι και από τότε αποτελεί βασική και αναντικατάστατη επιλογή του φετινού ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιειρίνια έφερε μοιραία τον Γιαννούλη τάχιστα στο μυαλό του Αμπέλ Φερέιρα. Ο 24χρονος από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει χάσει παιχνίδι δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία τόσο αμυντικά όσο και στον επιθετικό τομέα.

Η εκτίμηση που του έχει ο Αμπέλ Φερέιρα είναι απεριόριστη. Σε πρόσφατες δηλώσεις του έχει χαρακτηρίσει τον παίκτη παγκόσμιας κλάσης, μιας και καθημερινά ο Γιαννούλης ανεβάζει την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Την εξέλιξη του παίκτη παρακολουθεί καθημερινά και ο ΠΑΟΚ με τον σύλλογο να σκέφτεται ήδη την ανανέωση του συμβολαίου του ταλαντούχου μπακ.

Όπως αναφέρει ο Agent Greek στο Sportime της Τετάρτης, με κάτι τέτοιες δηλώσεις ο Πορτογάλος προπονητής προσδοκά σε επίσπευση της διαδικασίας για την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Γιαννούλη με αύξηση του buy-out , το οποίο θα φτάνει στα 8 εκατομμύρια. Η σταθερά ανοδική του πορεία εκτός των άλλων τον έχει καθιερώσει και στις κλήσεις της εθνικής ομάδας. Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί βασική επιλογή και του Τζον Φαν’τ Σιπ με τον Ολλανδό τεχνικό να τον εμπιστεύεται τυφλά για την αριστερή πτέρυγα της άμυνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments