Lifestyle

Χόλιγουντ: Οι αισθησιακές παρουσίες του κινηματογράφου που τρελαίνουν τους άνδρες

Χόλιγουντ: Οι αισθησιακές παρουσίες του κινηματογράφου που τρελαίνουν τους άνδρες
Χόλιγουντ: Το γυναικείο φύλλο ανέκαθεν είχε περίοπτη θέση στον χώρο του κινηματογράφου. Οι μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές φροντίζουν να παρουσιάζουν κατά καιρούς αιθέριες υπάρξεις που πολύ δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς.

Χόλιγουντ: Κάθε ταινία που σέβεται αυτόν που θα κόψει εισιτήριο για να την δει πρέπει να έχει μια όμορφη παρουσία για να τον… ζεστάνει. Πολλές από τις παραγωγές του Χόλιγουντ έχουν αναδείξει γυναίκες ηθοποιούς που εκτός των εξαιρετικών τους ερμηνειών έχουν ξεχωρίζουν στον χώρο και για την εκρηκτική τους παρουσία. Η εικόνα τους μαγνητίζει τον ανδρικό πληθυσμό, ο οποίος αδημονεί την προβολή της επόμενης ταινίας με αυτές σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αλήθεια, ποιος θα ξεχάσει την Τζέσιπα Άλμπα στο Into the Blue ή ποιος δεν θα αναπολήσει τις εκατοντάδες κοντινές σκηνές της Αντζελίνα Τζολί ως Lara Croft στο Tomb Raider. Οι σέξι παρουσίες στον χώρο του κινηματογράφου είναι πολλές, παρακάτω όμως έχουμε συγκεντρωμένες μερικές από αυτές που δύσκολα βγαίνουν από το μυαλό του άνδρα θεατή.

Ρεμπέκα Ρομέιν Στάμος – X-Men

Η Ρεμπέκα Ρομέιν Στάμος στον ρόλο της Μυστίκ στις τρεις πρώτες ταινίες των X-Men, ήταν σίγουρα η αγαπημένη μας μεταλλαγμένη.

Σκάρλετ Γιόχανσον – Χαμένοι στη Μετάφραση

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έκανε μεγάλη αίσθηση στην ταινία της Σοφία Κόπολα “Χαμένοι στη Μετάφραση”, και από τότε όλοι άρχισαν να μιλούν για ένα κορίτσι με φυσική ομορφιά και φυσικό ταλέντο, που είχε κάτι από Μέριλιν Μονρό.

Αντζελίνα Τζολί – Lara Croft: Tomb Raider

Η Αντζελίνα Τζολί ζωντανεύει με τον καλύτερο τρόπο τον χαρακτήρα ενός βιντεοπαιχνιδιού! Η εικόνα παραπάνω μιλάει από μόνη της!

Χάλι Μπέρι – Κωδικός: Swordfish

Το μόνο που θυμόμαστε ειλικρινά από αυτή την ταινία είναι η Χάλι Μπέρι.

Μάργκοτ Ρόμπι – Ο Λύκος της Wall Street

Η ξανθιά σεξοβόμβα που έκανε τον ανδρικό πληθυσμό ολόκληρου του πλανήτη να παραμιλά και τον γυναικείο να σκάει από τη ζήλια του, βλέποντάς την στη μεγάλη οθόνη ως πρωταγωνίστρια του “Λύκου της Wall Street”, πλάι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Μόνικα Μπελούτσι – The Matrix Reloaded

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι η γυναίκα που έχει γίνει η φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών παγκοσμίως, και η εμφάνιση της στη σειρά ταινιών Matrix μας το επιβεβαιώνει.

Μέγκαν Φοξ – Transformers

Η Μέγκαν Φοξ ήταν ένας από τους λόγους που οι περισσότεροι άνδρες είδαν την σειρά ταινιών Transformers, και όχι άδικα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments