Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο με Μακάμπι για Ριντ και Ρότσεστι

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο με Μακάμπι για Ριντ και Ρότσεστι
Ολυμπιακός: "Τελειώνει" άμεσα ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν.

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι αλλαγές στην ομάδα των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός προχωράει το πλάνο για αναδιάρθρωση του ρόστερ. Οι Ριντ και Ρότσεστι είναι προ των πυλών, με τους δύο Αμερικανούς να έρχονται τις επόμενες ημέρες στην πατρίδα μας για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας.

Το ντεμπούτο των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει με την Μακάμπι την Παρασκευή, καθώς δεν προλαβαίνουν να εκδοθούν οι βίζες τους για την Μόσχα και το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, ενώ δεν θα έχουν κάνει και προπονήσεις με την ομάδα. Στο θέμα των αποχωρήσεων τώρα, ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν αναμένεται να κοπεί από τον Κεμζούρα, όπως έδειξε και ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε στην Μπασκόνια.

Από ‘κει και πέρα, όμως, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν προκύψει και δεύτερες… σκέψεις για τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός φόργουορντ, επίσης, δεν έχει ενθουσιάσει μέχρι στιγμής κανέναν στο λιμάνι, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί ορισμένα… σύννεφα γύρω από το μέλλον του. Ενδεικτικός ήταν και ο χρόνος συμμετοχής του απέναντι στην Μπασκόνια, όπου πάτησε το πόδι του στο παρκέ της «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» για μόλις 6:46’’.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments