Αθλητισμός

Τζον Φαν Σιπ: “Τελειώνει” Έλληνα διεθνή

Τζον Φαν Σιπ: “Τελειώνει” Έλληνα διεθνή
Τζον Φαν Σιπ: Ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται να είναι έτοιμος να "κόψει" από την Εθνική έναν πρωτοκλασάτο διεθνή.

Τζον Φαν Σιπ: Ο Ολλανδός τεχνικός έχει αναλάβει την Εθνική ομάδα εδώ και λίγο καιρό. Αυτό δεν τον εμπόδισε να προχωρήσει σε αρκετές και ρυζικές αλλαγές στην ομάδα. Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, ξεκαθάρισε ότι κανένας δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην ομάδα που θέλει να φτιάξει. Ένας από τους παίκτες που το κατάλαβαν καλά ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης.

Ο χαφ της Μπενφίκα δεν είναι μέσα στις επιλογές του Φαν Σιπ. Αυτό δύσκολα θα αλλάξει και στο μέλλον. Στη συνέχεια είδαμε τους Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο να μένουν εκτός. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη έκπληξη καθώς μιλάμε για δυο από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας με παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο.

Τελειώνει κι άλλος διεθνής

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε έντονη φημολογία που ήθελε τον Φαν Σιπ να μην έχει πρόθεση να καλέσει ξανά τους δυο έμπειρους αμυντικούς. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Ολλανδός έκρινε πως αυτή τη στιγμή οι δυο ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και προτίμησε να τους αφήσει εκτός αποστολής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο αρχηγός, αλλά και ο στόπερ της Νάπολι υπολογίζονται κανονικά και θα επιστρέψουν στην Εθνική στο μέλλον. Αυτός που θα κοπεί από την Εθνική είναι άλλος. Σύμφωνα με την Sportday αυτός ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο εξωτερικό, αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments