Ειδήσεις

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις την Κυριακή (27/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις την Κυριακή  (27/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (27/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (27/10/19).

  • κριός

Μπορεί να βιώσεις μια αίσθηση ανακούφισης και εγγύτητας αν συνεργαστείς με τον εραστή σου, για να ξεπεράσετε ένα συγκεκριμένο εμπόδιο. Με αφορμή τον τρόπο που μπορείτε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας, θα σκεφτείς τι άλλο μπορείτε να πετύχετε σαν ζευγάρι. Θα διασκεδάσεις με τον τρόπο που προσεγγίζετε μαζί τις προκλήσεις στη σχέση σας, και αυτό θα είναι ο καταλύτης, για να μεγαλώσει το πάθος ανάμεσά σας.

  • ταύρος

Τα λόγια σου έχουν σημαντική επιρροή, οπότε να έχεις κατά νου να προσφέρεις κάτι ενθαρρυντικό στον εραστή σου, του οποίου η αυτοπεποίθηση, λόγω κάποιων προσωπικών του θεμάτων, έχει τσακιστεί. Υπενθυμίζοντάς του να κοιτάει την λαμπρή πλευρά της ζωής και προσφέροντας συμβουλές από προσωπικές σου εμπειρίες μπορεί να βοηθήσει, ώστε να σημειωθεί μια ευχάριστη εξέλιξη. Δε θα έχει αμφιβολία το ταίρι σου, ότι είσαι εκεί και τον φροντίζεις. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, για την πρόοδο της σχέσης σας.

  • δίδυμοι

Ο τρόπος που σκέφτεσαι για να αλλάξεις τη συμπεριφορά ή τις πεποιθήσεις σου ώστε να ευχαριστήσεις το ταίρι σου, μπορεί τελικά να σε ανησυχήσει. Μήπως οι απαιτήσεις του εραστή σου είναι πολύ μονόπλευρες? Ή, μήπως για να σημειώσεις πρόοδο, θέλεις να απελευθερώσεις μια πεποίθηση που καλλιεργούσες εδώ και καιρό. Δεν είσαι υποχρεωμένη να αλλάξεις τίποτα για να ευχαριστήσεις κανέναν. Το να παραμείνεις προσγειωμένη, είναι αυτό που θα βοηθήσει, τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου.

  • καρκίνος

Προσφέροντας μια ισχυρότερη αίσθηση σταθερότητας στη σχέση σου, μπορεί να προσφέρει άμεση άνεση… αλλά αυτό που ακόμα λείπει, δεν μπορεί να αγνοηθεί. Μια βασική βελτίωση ίσως απαιτεί να απομακρυνθείς από μια ζώνη άνεσης και έχεις δίκιο να περιμένεις αντίσταση, αν το κάνεις. Γίνεσαι ολοένα και πιο ξεκάθαρη για το πώς να αναζωογονήσεις τη σχέση σου – και οι ανάγκες σου, είναι ακόμα πιο πάνω στον κατάλογο προτεραιοτήτων σου, για μια ουσιαστική αλλαγή.

  • λέων

Γνωρίζοντας ότι εσύ και ο αγαπημένος σου έχετε τις ίδιες απόψεις, μπορεί να είναι αναζωογονητικό και καθησυχαστικό, ειδικά όταν πρόκειται για ένα κοινό σχέδιο που επιθυμείτε διακαώς. Έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δυναμικές, ζωντανές και θετικές ανταλλαγές που μπορούν να αποτελέσουν καταλύτες για μια νέα ή ενδεχομένως αναζωογονημένη αίσθηση αισιοδοξίας, όπου και οι δύο θέλατε να βιώσετε.

  • παρθένος

Ο εραστής σου μπορεί να αισθάνεται, ότι είναι απαραίτητο να αποφύγετε ένα συγκεκριμένο θέμα αυτή τη στιγμή. Παρόλο που ίσως να είσαι πρόθυμη να το αγνοήσεις, θα νιώσεις μεγάλη ανυπομονησία, αφού ξέρεις τι θα ειπωθεί. Ένας άμεσος τρόπος για να μεταφέρεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου είναι ό,τι καλύτερο! Και παρόλο που ο αγαπημένος σου μπορεί να μην εκτιμά την αμεσότητα σου, πιθανότατα δεν θα μπορέσει να διαφωνήσει με τις επισημάνσεις σου. Απλά να συμπεριφέρεσαι, με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελες να σου συμπεριφερθεί.

  • ζυγός

Ένα θέμα που συνδέεται με την ερωτική σου ζωή, χρειάζεται να το αξιολογήσεις σε σχέση με το πώς πρόκειται να εξελιχθεί…. κι όχι από πού προέκυψε. Υπάρχει ένα χρήσιμο μάθημα σε μια πρόσφατη εξέλιξη…. και μια καινούργια κατανόηση ανάμεσά σας, αν δεχτείτε με το ταίρι σου, πως το θέμα σας είναι το παρόν και το κοινό σας μέλλον. Ό, τι συνέβη στο παρελθόν, καλύτερα αφήστε το εκεί.

  • σκορπιός

Προσπάθησε να μην αφήσεις το αίσθημα ευθύνης, ν’ αμαυρώσει τη διάθεσή σου για διασκέδαση και κοινωνικές ευκαιρίες που θα προκύψουν. Καθώς μερικές από αυτές, θα σηματοδοτήσουν την έναρξη, κάτι ενθουσιώδους. Η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα και κάποιο κοντινό σου άτομο, μπορεί να είναι μια ισχυρή ερωτική προοπτική για σένα. Αρκετοί θέλουν να αλληλοεπιδράσουν μαζί σου, αλλά τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σου σε άλλους τομείς, στέλνουν ένα μήνυμα αδιαφορίας! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τη διασκέδαση… πριν από το καθήκον!

  • τοξότης

Η συζήτηση με το ταίρι σου μπορεί να είναι ο καταλύτης για περισσότερη εγγύτητα ανάμεσά σας. Μπορεί μάλιστα να εκπλαγείς από την ένταση που θα υπάρχει ανάμεσά σας – αλλά δε θα παραπονεθείς! Αυτό που μπορεί θα είναι αρχικά τεταμένο, θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε κάτι πολύ παθιασμένο, που θα διώξει μακριά τις άμυνες και των δυο σας. Μια αλλαγή σχεδίων, θα σου δώσει επίσης τροφή, για να σκεφτείς πολλά θέματα που αφορούν τη σχέση σου.

  • αιγόκερως

Θα χρειαστεί μεγάλη εξυπνάδα από μεριάς σου για να καταφέρεις να εξελίξεις μια κατάσταση μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης πιθανό να χρειαστεί να φυτέψεις τον σπόρο, για μια ιδέα που θα ήθελες να συνδεθεί μ’ αυτή, ο αγαπημένος σου. Η προσπάθεια να πείσεις με λεπτότητα το σύντροφό σου είναι πολύ αποτελεσματική. Κάτι ευχάριστο μπορεί να εξελιχθεί, αν δείξεις αρκετή υπομονή. Οπότε φρόντισε να μην είσαι ανυπόμονη, προσπαθώντας να πιέσεις κάτι, για να συμβεί.

  •  υδροχόος

Ένα ερωτικό σου δίλημμα, θα απαιτήσει να αφήσεις να κατακάτσει η σκόνη για να το δεις πιο καθαρά. Μπορεί επίσης λόγω έκρηξης ενθουσιασμού, να αποσπαστεί η προσοχή σου από ένα ζήτημα που χρειάζεται να αναγνωριστεί εδώ και τώρα. Παρόλο που χρειάζεται μια ρεαλιστική προσέγγιση, εσύ και το ταίρι σου, θα πάρετε το χρόνο σας, μέχρι να λάβετε τις τελικές αποφάσεις. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι μια συζήτηση που την καθυστερούσατε…συμβαίνει τώρα!

  • ιχθύες

Μπορεί να νιώσεις, πως κάτι που ειπώθηκε θα προκαλέσει παρεξηγήσεις με τον εραστή σου Ωστόσο, ό,τι δε λέγεται…..είναι ίσως η πραγματική αιτία ενός προβλήματος. Ίσως, να πιστεύεις πως πολλά θα έπρεπε να τα καταλαβαίνετε μεταξύ σας, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις…αλλά φαίνεται πως αυτό δε το καταλαβαίνει ο εραστής σου. Γι’ αυτό, προσπάθησε να του διευκρινίζεις τι σκέφτεσαι, κατά τη διαδικασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments